Imam 4 nadstropja, potem moram iti ven za 2min in nato še dva štuka pod zemljo, da se dokopljem do svoje lubice, beat thatSubjectX napisal/-a:ja, samo ti imas obe nogi in verjetno nimas vratolomnih steng do garaze
Seveda in par postov nazaj sem ti tudi napisal, malce pozornosti pri branjuSubjectX napisal/-a:Aha, gume so verjetno te prave potem, zdaj bi pa potreboval samo se podatek razmika vijakov na feltni in ET, je kje se tak podatek?

Mam jaz tudi take gume in so zares super pa tud po snegu se drži.JUG napisal/-a:Dunlop Winter Sport 4D 225/45/17: Nisem nek expert za gumarsko industrijo ampak po včerajšnjem dnevu bom rekel, da zelo dobro primejo na mokri podlagi (ja na kr fejst mokri). Slišim jih ne v kabino, vsaj ne da bi vedel, po avtocesti pri 130 km/h in regionalni 90 km/h po kolesnicah nikakršne "sledi" o aquaplaningu... o obrabi bom pa težko kaj povedal ker sem z njimi prevozil glih 500km, so pa gume vsekakor dobra izbira. Ne vem pa še kako se obnašajo po snegu ampak mislim, da bodo povsem zadovoljile vse potrebe slovenske zime.

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta