MaStr napisal/-a:A na letošnjo 7.Fešto Alfa Romeo greš?
Lani si obljubil sodelovanje v POTM za koledar 2013 - še vedno te držim za besedo
Ja ja, seveda se gre. Obvezno! Sem tudi že prijavljen.
Obljuba dela dolg. Bom zrihtal fajne fotke. Nekaj se dogovarjava s fotografom, da bi fotke naredila na letališču v Lescah v družbi kakšne mične gospodične. Meni pa se po glavi podi ideja, da bi jo kar poslikal na bledu v hangarjih na pomolu.
Prejšnji vikend je bilo tako lepo vreme, da se nisem mogel zadržati, ne da bi alfico privlekel iz garaže in poklical kolega, da sva odšla na eno nedeljsko vožnjo okoli jezera s fotoaparatom v roki. Tepem se po glavi, ker nisem pogledal teme slike v POTM
Fantje... zdej se počasi lotevam obnove felten, saj so bile poštrihane bolj tako tako. Vglavnem... za obnovit.
Zdaj me pa zanima, iz vaših izkušenj, kako jih poštrihat, da bo za nekaj časa mir? V mislih imam prašno barvanje. Samo me skrbi, da to izpade bolj mat?
Želim pa original videz, se pravi srebrna.
Nekaj takega.
Super! Evo, za peskanje in za prašno štrihanje sem že zmenjen. Hvala za predloge.
Če bi kdo kaj naročal iz Classic Alfa, jaz imam namen naročevati v kratkem, tako da naj me kontaktira, pa naročim za vse skupaj, pa si poštnino bratsko razdelimo
Je pa hudič tole izpitno obdobje, raj šmirgelpapir v roke pa polirko in purol kot pa knjige. Pa še rezultat igranja s pokrovčki. Blink Blink.
Zadnjič spremenil triathlet, dne Po Feb 04, 2013 11:42 am, skupaj popravljeno 1 krat.