Šele ko sem avto kupil sem opazil da po izklopu avta nekaj ropota globoko v armaturi. Mehanik mi je povedal da je motorček ki zapira in odpira lopute za ventilacijo ter usmerjanje zraka. Zadnje čase še bolj ropota in skoraj nikoli ne piha iz odprtine pri vetrobranskem steklu. Zadnje čase tudi mal zakadi v kabini ko je nastavljena temperatura na vroče.
Moje vprašanje:
Ali je nekdo že menjal te motorčke ki odpirajo/zapirajo ter preklapljajo lopute pri ventilaciji? In če kdo pozna razlog zakaj bi vleklo dim iz motorja v kabini? Drugače motor je vredu! Bi prosil za kakšen nasvet.. Koliko je to težko za zamenjat, koliko naj bi me stalo itd...
No da ne odpiram nove teme bom napisala kar tukaj... Meni pa sploh ne piha; le med vožnjo pride malenkost zraka vmes... Na zaslončku mi kaže da je naštimano do fuuul-a a ne piha nič..
Malo sem povprašala znanca, kaj bi lahko to bilo pa je oomenil nekega "ježka" oz. Upor ventilatorja-REOSTAT...
Je to kdo že menjal in kje se zadevica nahaja...po moji logiki nekje v armaturi in kot je napial predhodnik pred mano; bo vrjetn potrebno armaturo dat na zadnje zice da pridem do tam
Zanima me pa predvsem cena origial dela in če je to zagotovo to, ker tester mi ne pokaže ničesar; le da klima ne dela , kar pa defenitivno ne ; sej zdj k so temperature pale mam naravno klimo v avtu
Hvala za pomoč že vnaprej...
Meli
Alfa Romeo world.... where driving passion, elegant design and exciting technology have always inspired the brave hearts!
Ali je kdo snel armaturo pri 159ki? Se nekak nagibam proti temu, ker kot sem že povedal, motorček ki zapira lopute ima zlomljene zobce in ne opravlja svojo nalogo pravilno.
Prosim za vaše izkušnje, nasvete.. Na kaj moram paziti in kaj vse je treba vržt dol (volan, vse airbege? ...) da pridem do te motorčke/lopute?
Sicer sem nabavil service manual in so postopke detaljne glede armature, samo nič pa ne piše lede motorčkov.
Do servo motorčka za notranje kroženje zraka je vsaj teoretično možno priti skozi odprtino, ki nastane ko odstraniš sovoznikov predal. Regulacija toplo-mrzlo, servo je dostopen ko odstraniš blendo na armaturi kjer je klima in radio. Reulacija kje piha, pa samo če odstraniš armaturo, ampak ta sistem je bolj zapleten deluje kot rolo, ki se navija na en valj z drugega pa odvija... Če boš pa snemal armaturo moraš pa pobrat ven volanski airbag, ker drugače ne gre volan dol, pa kolenskega tudi, sovoznikovega pa samo odklopiš....je kar nekaj dela. Če se le da, se potrudi brez da podiraš armaturo.
Pri meni je v bistvo ta sistem problem, kje piha. Na vetrobranskem steklu nikoli ne piha, kar pomeni zarošene šipe. V tem obdobju, zjutraj imam problem, šipa se mi rosi 100% takoj k stopim v avto in šele ko se avto segreje je normalno. Seveda zdaj klima pomaga, pozimi pod 3C bo še večji problem.
Pa še to.. Kadi se mi v kabini malo, samo ko se vozim po mesto, prav toliko da po 20 minutah ne zdržiš več. Vonj pa ne bi rekel da je čisto iz potorja, neka ne karakteristična mešanica. Če ima kdo kakšno idejo..