Moderator: Tehnika moderatorji

Sem že prej prebiral tvojo temo in sem se tudi na to spomnil. Nič, jutri gre na servis pa bomo videli. Avto je sicer globinsko očiščen in bil je v kleparski peči, da se je dodobra osušil. Na servisu so mi obljubili, da mi bodo osušili pomembne el. vitalne dele. Zapeljal pa se bom tudi do mehanika, da mi odstopi dvigalo, da našpricam vse kontakte, do katerih lahko pridem zgoraj in spodaj.20VT napisal/-a:Jaz mislim da bo isto sranje kot pri meni - glej temo
http://forum.alfa-klub.com/viewtopic.php?t=29533
Trenutna napoved pri mojem primeru je menjava centrale zaklepanja t.i. računalnik centralnega, no če ti bodo povrnili pri kasku, ti je lahko vseeno.
Enoto je zalila voda, zato dela po svoje.

Na eBayu se vedno splača pokukat, mnogo zanimivh stvari po ugodnih cenah sem že nakupil, edino paziti je potrebno pri plačilu carineNiko napisal/-a:Kekec tu![]()
Stvar je sledeča: Na servisu so mi ščistili računalnik in ga zaščitili, okna so se mi sinoči zaprla, tako da z njimi je vse OK, ja, žarometi so pa druga pesmica; zanič sta centrali ksenonskih žarometov, kakor sem predvideval. Cena novih je 960 EUR. Mi lahko kdo, prosim, pomaga najti ugodnejšo varianto. Sem v iskanju rabljenih delov. Bo ebay sem že pokukal in je kar nekaj dražb za 200 EUR dobiš komplet ksenonskih žarometov, vendar meni se "samo malce" mudi.
Kekec je srečen še naprej, ane Matjaž.
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti