+1alfa_samec napisal/-a:Jaz tudi ne. 159-ka ima zelo slabe kratke luči.
Moderator: Tehnika moderatorji

skyblue napisal/-a:Imam xenon kit 4300K in pranje žarometov. Nobena H7 se ne more primerjat s tem. Pri 4300K te najbrž nihče ne bo j....l zaradi tega. Zna pa biti problem pri 6000K in več, ko pomoje kar prosiš, za izredni tehnični pregled
Sam sem balaste zmontiral pod žaromet. Kable pa speljal iz spodnje strani, tako da se jih niti slučajno ne vidi...

Ja preveri če pravilno sveti, mogoče malo očistiti žaromete, tako na zunaj kot znotraj. Drugače so vse te dražje žarnice ''z večjim izkoristkom'' tm tm. Samo ne glej tistih, ko je barva vmes. Glej tiste, ki dajo čim bolj ''belo'' ali ''srebrno'' svetlobo. Sam sem jih imel od Osram, sem odkartal malo čez 25€ in po 4-5mesecih so šle. Sem kupil navadne Philips, seveda so svetile malenkost slabše, ampak delajo BP (skoraj 2 leti). Res pa je da ima Alfa smotan žaromet in slabše sveti.anba napisal/-a:Da še jaz malo vprašam glede žarnic. Trenutno mi svetijo res ekstremno slabo, tudi zelo nizko pred avto, kljub najvišji nastavitvi. Gledam za novimi žarnicami in me zanima katere bi bilo bolje nabavit, Bosch Plus 90, Philips X-treme vision, ali mogoče kake druge? Tudi če crknejo po 5 mesecih, kot nekateri pišejo, nima veze, le svetilnost me zanima, ker se ob trenutnih žarnicah zelo težko vozim po temi.
Pa verjetno bi bilo pametno tudi nastavit višino snopov mehansko pri lučeh?

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost