No pa sem dobil ponudbo od Slebyja. Lahko dobimo zaščitne folije (zrisane in pripravljene). Malenkost so tanjše od tistih bolj ''profi''. Zbrati se nas mora vsaj 5 ali 10 za naročilo. Debelina folije je 0,2mm. Cena je 15€ komplet. Komplet pa vsebuje levi + desni del. Jaz sem eden od kandidatov, potrebujemo še vsaj 4 (jaz rabim samo eno, če je še kdo ki rabi samo eno naj tudi javi, da si deliva vsak eno (7,5€), da se porabi material - naročeno folijo). Interesenti se prosim javite, da se naberemo v čim večjem številu. Bom potem Slebyju posredoval naročilo. Hvala.
Drago? Kje pa lahko dobiš ceneje? 15€ je komplet za levi + desni del. Drugače min. kar lahko naroči materiala je za 5 kompletov. Problem je ker je že material zelo drag.
Kakor sem že pisal, sem kupil samolepilno prozorno folijo in si izrezal svoje nalepke za 75-ko.
Res da jih je treba po končani zimi zamenjat, 10m rolca je pa skorajda zaston ...
Alfa Romeo - made in Italy, perfected in my garage
@ziga_: Dam ti ceno 10€ za komplet. Cena velja za naročilo min. 1 kos . 5€ za kos se razume.
Folija ki se uporablja je tanka in je namenjena peskanju stekla, ki po peskanju postane mat. Lahko se dobi tudi debelejša folija, če se komu zdi da bi rad imel debelejšo. Gratis ti dam še zaščitno nalepko za sprednjo značko (2 komada), samo prelepiš in pofenaš pa drži
kakorkoli.. ziga in witboy sta izrazila zeljo za debelejso folijo. folija je 3m, kvadratni meter pride okrog 50 eur, zato je cena pac taka.
ce zeli kdo pa iz tanke folije, mu odrezem po simbolicni 1 eur, ce je ze tako..
Aja, seveda lahko odrezem tudi samo tisti kos, ki vam manjka oz. ga potrebujete. Samo zelim zafilat cel m2, ker pac te folije ne rabim in je predraga, da bi jo kupoval samo zato, da bom enemu odrezal en koscek, potem pa ostalo vrgel stran.
Odloci naj se vsak sam, ponudbe je dovolj.
Pa da ne bo kdo mislil, da zelim mastno zasluzit s tem.. Potem bi moral dat ceno vsaj tako, kot je original.