Moderator: Tehnika moderatorji

Ok, potem te dam notri za komplet L+D. Zvečer posredujem naročilo Slebyju, če bi se slučajno zgodilo da bi si kdo premislil mi prosim do večera obvezno javite. Prevzem bo pa možen osebno v LJ ali po pošti (stvar dogovora s Slebyjem).WiTBoY napisal/-a:jest rabm komplet

Bom še malo počakal, da se ne bo še kdo kasneje javil pa bo 2x več dela. Če ne drugega vsaj par dni. Bom jaz okvirno svojo premeril ker imam levo original.sleby napisal/-a:vi se kar napiste, ce vas je vec kot 5 je vseen kolk vas je.
drugac me pa zanima a tale nalepka, ki je bila nalepljena v tej temi je ok? ke nimam 159 zal ne morem preverit..

ta naleka je dimezije kot original in je premala spodi bi blo dobr da cev prag pokrije. pa spredi bi blo dobr dt 16cmx5cmsleby napisal/-a:vi se kar napiste, ce vas je vec kot 5 je vseen kolk vas je.
drugac me pa zanima a tale nalepka, ki je bila nalepljena v tej temi je ok? ke nimam 159 zal ne morem preverit..

Vredu, saj kot sem omenil, prevzem možen osebno ali po pošti ali kakšen Alfa meet, itd.Schonicu napisal/-a:Dajte se mene zraven... (L+D komplet)
Pa po posti ce se da, delam cele dane... Saj se razumemo!
Hvala v naprej!
LP

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov