Pa mi je uspelo tole 2.4 mašino spraviti na legendarno porabo pod 7.5l (kot drugi opisujejo, ampak meni prej ni nikoli uspelo priti niti blizu

).
Vožnja od NM-Dunaj-Brno-Praga in nazaj, ves čas na AC in po tempomatu 130 kmh (po GPS-u), z izjemo hitre ceste med Dunajem in Brnom. Preračunana poraba je 7.23l/100km.
Sem pa res vedno znova navdušen, kakšna milina je voziti v tujini. Z 130kmh sem lahko praktično neprekinjeno vozil celo pot čez Avstrijo in Češko. 3/4 vozil (ali še več) na cesti je bilo hitrejših od mene. Potem pa pridem nazaj v Slovenijo pa itak tempomat nima več uporabe. Z 120kmh prehitevaš 3/4 ostalih (zakaj že?).
Se je pa pojavil en problem...ko sem štartal iz Prage si mi v garažni hiši, kjer je avto stal 5 dni zamrznile zavore in sem rabil malo bolj grobo speljati da so spustile. Od takrat naprej imam light show na armaturi (ABS, ASR, VDC, Hill holder disconnected). Ima kdo idejo kaj se je pokvarilo? Bom šel mehaniku na tester, ampak če ima kdo že zdaj kako idejo?
Edit: Praga mi je pustila še en spominek. V parkirni hiši, kjer je avto stal, je očitno nekaj kapljalo na streho tako da je bila polna flekov od kapljic...sem mislil da ni to nič takega in se bo normalno spralo dol, ampak ni šlo tako enostavno. S polir pasto je pa nekak polahko šlo.
Prej...
Potem...