Ali kdo pozna to Alfo - 9

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Gregson007
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: LaFa ...... 404
Kraj: Laibach

tale 145-ka se prodaja že celo večnost, sprva je imela ceno #-o in se verjetno takrat zato ni prodala, je pa od 1.lastnika, malo je slike zamnenjal v tem času, kilometrov ima pa že ves ta čas toliko napisanih, možno da se res nič ne vozi oz. zelooo malo.
Slika
vivora
Alfa Member
Alfa Member

Drugo sem si malo ogledal. Letnik 2002, 2004 uvožena v slo. Spredaj zgorrnje roke imajo malo lufta, po vratih nekaj bušk od parkplacov, zadnji sedež ima luknjico od čikov, sredaj odbijač bi bilo trba malo nastavit, da bi štimali lufti, zamenjat znakec sredaj in zadaj. Menjat sprednji levi kolotek, ker je zlomljen. Motorja nisem slišal in gledal. Gume niso dimenzije kot bi jih lahko imel po homologaciji.
Uporabniški avatar
Dejch
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Avant2Go

Gregson007 napisal/-a:tale 145-ka se prodaja že celo večnost, sprva je imela ceno #-o in se verjetno takrat zato ni prodala, je pa od 1.lastnika, malo je slike zamnenjal v tem času, kilometrov ima pa že ves ta čas toliko napisanih, možno da se res nič ne vozi oz. zelooo malo.
ja volan ima izredno lepo ohranjen, nasplošno zgleda na sliki zelo lepa notranjost.

tole zgleda zelo lepo ohranjen primerek. pejt pogledat to 146ko zgleda vredu.
Uporabniški avatar
alfa_samec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Alfa Romeo GTV 2.0, 145 1.6, 147 1.6, 147 FL 1.6; Brera 2.4 JTDm; MiTo 1.3 JTDm
Kraj: Puconci

Dejch napisal/-a:
Gregson007 napisal/-a:tale 145-ka se prodaja že celo večnost, sprva je imela ceno #-o in se verjetno takrat zato ni prodala, je pa od 1.lastnika, malo je slike zamnenjal v tem času, kilometrov ima pa že ves ta čas toliko napisanih, možno da se res nič ne vozi oz. zelooo malo.
ja volan ima izredno lepo ohranjen, nasplošno zgleda na sliki zelo lepa notranjost.

tole zgleda zelo lepo ohranjen primerek. pejt pogledat to 146ko zgleda vredu.
Za ta letnik in nič opreme je cena absolutno pretirana, ne glede na ohranjenost. Je bila pa prej 1600, mogoče še kaj več, ko sem jih jaz spremljal.
Uporabniški avatar
Gregson007
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

3 leta nazaj mislim da je začel z 3k€
Slika
Uporabniški avatar
alfa_samec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo GTV 2.0, 145 1.6, 147 1.6, 147 FL 1.6; Brera 2.4 JTDm; MiTo 1.3 JTDm

Optimist :lol:
Uporabniški avatar
Gregson007
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

spomnim se oglasa, slikana je bila pred eno garažo v ozadju, pol je ene 2x slike mal zamnju opis pa več al manj skoz isti
Slika
Uporabniški avatar
Dejch
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Avant2Go

dobr sej verjetno jo bo kej zbil a ne

pač ko pa je ohranjena kera je pa vse predrago

se vidi kok alfisti dejansko cenijo alfe

pol pa jokajo okol, da so same drek alfe iz uvoza, pa da nič cene ne držijo.

zmaga mentaliteta
Uporabniški avatar
alfa_samec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Ne bi nič rekel, če bi avto imel vsaj klimo ali kaj od dodatne opreme, pa je v bistvu golo vozilo, čeprav redno servisirano in lepo ohranjeno. Vseeno ni to VW Polo, ki brez opreme drži takšno ceno, tudi če je največja smet na Zemeljski obli, ker ima veliko potencialnih kupcev. Ta Alfa 145 letnik kakršen je pa jih pač nima.

Sploh pa ne po tistem odloku v MB-ju, ko podobni avti niso smeli več biti v mestu in so se na hitro prodajali po izjemno smešnih cenah.
Uporabniški avatar
Alan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Giulia 2.0t rwd in 156 3.0 24V V6 GTAm

vivora napisal/-a:
Drugo sem si malo ogledal. Letnik 2002, 2004 uvožena v slo. Spredaj zgorrnje roke imajo malo lufta, po vratih nekaj bušk od parkplacov, zadnji sedež ima luknjico od čikov, sredaj odbijač bi bilo trba malo nastavit, da bi štimali lufti, zamenjat znakec sredaj in zadaj. Menjat sprednji levi kolotek, ker je zlomljen. Motorja nisem slišal in gledal. Gume niso dimenzije kot bi jih lahko imel po homologaciji.
Hvala, no sam sem si ogledal obe v soboto. Velenjska je mehansko ok, je pa spredaj lev blatnik ruknjen pa cela deluje malo obšlesana. Notranjost dokaj boga. Zadnja cena je 2300eu.
Ta iz Maribora pa je nasplošno zelo v redu, sem jo pa peljal samo po parkingu malo in ni blo slišat kakega ropota, pa avto spodaj deluje zelo ohranjen in manšete cele itd... Tista luknjica od čika zadaj mi ni všeč pa kaj čmo. Počena je ena meglenka spredaj pa zadaj je praska na odbijaču. Gume so že stare imajo pa dosti profila (avto mi deluje kot da je bil večinoma vožen na relacije, kar je super) Motor je zjutraj v mrazu užgal takoj in dela zelo lepo. Pa meni je velik plus kljuka ker jo bom rabil. Mislim da grem jutri ponjo.
Alfa je kot punca, če ne skrbiš za njo te hitro prevara z avtomehanikom :mrgreen:
https://enigma-motorsport.si/" onclick="window.open(this.href);return false;
vivora
Alfa Member
Alfa Member

Alan napisal/-a:
vivora napisal/-a:
Drugo sem si malo ogledal. 2004 uvožena v slo. Spredaj zgorrnje roke imajo malo lufta, po vratih nekaj bušk od parkplacov, zadnji sedež ima luknjico od čikov, sredaj odbijač bi bilo trba malo nastavit, da bi štimali lufti, zamenjat znakec sredaj in zadaj. Menjat sprednji desni kolotek, ker je zlomljen. Motorja nisem slišal in gledal. Gume niso dimenzije kot bi jih lahko imel po homologaciji.
Hvala, no sam sem si ogledal obe v soboto. Velenjska je mehansko ok, je pa spredaj lev blatnik ruknjen pa cela deluje malo obšlesana. Notranjost dokaj boga. Zadnja cena je 2300eu.
Ta iz Maribora pa je nasplošno zelo v redu, sem jo pa peljal samo po parkingu malo in ni blo slišat kakega ropota, pa avto spodaj deluje zelo ohranjen in manšete cele itd... Tista luknjica od čika zadaj mi ni všeč pa kaj čmo. Počena je ena meglenka spredaj pa zadaj je praska na odbijaču. Gume so že stare imajo pa dosti profila (avto mi deluje kot da je bil večinoma vožen na relacije, kar je super) Motor je zjutraj v mrazu užgal takoj in dela zelo lepo. Pa meni je velik plus kljuka ker jo bom rabil. Mislim da grem jutri ponjo.
Verjetno so zrihtali spredaj odbijač. jaz sem jo gledal takoj ko so jo not dobli. Spomni se da pogledaš še sprednji desni kolotek in zgornje roke še enkrat sprobaj. Drugače pa gume so 205/50/16 namesto 205/55/16. Mogoče še ceno zbiješ.
Uporabniški avatar
Alan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Giulia 2.0t rwd in 156 3.0 24V V6 GTAm

Hvala za namige, ja verjetno so jo malo poštimali. Ceno mi je malo že spustil pri prvem ogledu, ma kak evro bom pa še zbil :mrgreen:
Alfa je kot punca, če ne skrbiš za njo te hitro prevara z avtomehanikom :mrgreen:
https://enigma-motorsport.si/" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
dunker
Alfa Member
Alfa Member
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Ljubljana

Spet lep pozdrav, :wink:

Kot sem točno v tej temi že omenjal, zadnji mesec ali dva aktivno kupujem bencinsko Brero, ampak je praktično nemogoče dobit lep primerek, ker ni skoraj nič ponudbe.

No, danes se je na Avto.net pojavila nova rdeče-črna 2.2 lepotica, pa me zanima, če jo kdo pozna: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6810562

Po opisu sodeč zna bit okej, manjkajo le meglenke, el. sedeži in tempomat. V opisu tudi NE piše, da je avto nepoškodovan in nekaramboliran.

Mogoče ve kdo kaj več o teli Breri? Hvala vsem vnaprej! :D
Uporabniški avatar
MaStr
Moderator
Moderator
Vozilo: Giulia Q4 Veloce, 2.2 JTDm
Kraj: Assling (Jesenice)

dunker napisal/-a:...manjkajo le meglenke...
Slika

:?: :?: :?:
Join the dark side:
viewtopic.php?f=8&t=44270" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
dunker
Alfa Member
Alfa Member
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Ljubljana

Hehe, interesantno. O opremi vozila sem sklepal izključno na podlagi opisa na Avto.net in tam meglenke niso navedene. :wink:

Torej, ve kdo kaj več o tej Breri?
Zaklenjeno
  • Informacija