Smešni oglasi z neta

kar vam pade na pamet
Odgovori
Uporabniški avatar
ziga_
Alfa Freak
Alfa Freak
Vozilo: Alfa Romeo 159 Sw 1.9JTDm 16V
Kraj: Ljubljana

wolfyy napisal/-a:No ja na 12 let starem avtu, pa res ne moreš pričakovat novih sedežev, pa če piše v oglasu kot novo.

kot da bi zavore šel gledat in reku, da avto ni odlično ohranjen, ker ima slabe zavore :)

imam tudi sam bolj kot ne uničen sedež, pa se mi je uničil v roku 4ih let, kot posledica težkega vstopanja v sam avto (od vrat do zidu ne znese 50cm), pa zarad tega sedaj ne bi smel pri 13 let starem avtu napisat, da je odlično ohranjen, ker ostalo je pa praktično tip top? Eni imate tudi mal previsoka pričakovanja, saj tudi meni motijo takšne stvari ko kupuje rabljene stvari, a je kvečjemu možnost zbijanja cene dol na ta račun :)
=D> =D> =D>

Taki, kot imajo podobno razmišljanje tvojemu so prava redkost. X2. Če je vozilo drugače tipi topi se brez problema reče, da je odlično ohranjeno. Nekateri imajo pa radi lep volan in sedeže pa dobijo potem zbite km in vprašljivo dejansko ohranjenost samega vozila :twisted: . Pa smo potem tam in se nateguje... Je pa res optimizem dajati garancijo na 2.0 TS #-o . No če ne drugega ima vsaj pošteno garancijo (Motive Service).
Uporabniški avatar
Unek
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Trbovlje

hotel sem povedat, da bi bilo pošteno napisat DOBRO ohranjen, ker tale alfa je DALEČ od ODLIČNO ohranjene... očitno si nekateri ne znate predstavljat kaj pomeni ODLIČNO... avto v salonu je ODLIČEn... 13 let star pa ne more bit ODLIČEN...

raje mi napiši dobro ohranjen pa mehansko ok pa ti ga z večjim veseljem pridem gledat kot pa da mi kdo v oglas napiše ODLIČEN, KOT NOV, ODLIČEN MOTOR, BREZHIBEN...

vsak 10 let star avto ima hibe pa tud če je to sam strgan oz. poseden zic...za mene tud noben moj avto ni ODLIČEN, čeprav mam lepe avte... pač bodmo pošteni ,da ta 156ka ni odlična...

samo to se hotel povedat...

EDIT: pa če mam takšno mišljenje ne pomeni, da ko kupujem avto zbijam ceno za vsako praskico...ravno nasprotno... me pa razpizdi, da nekdo napiše, da je avto odličen in brezhiben potem pa pridem gledat pa je obroba desna gnila, zajla za pokrov motorja je strggana, zadnji odbijač udrt in spraskan, motor masten in motor se malo zaganja - govorim iz lasne izkušnje izpred 14 dni...tak avto je za mene DOBRO ohranjen...čeprav na daleč lep moraš spet nekaj uložit vanjga da bo vse tko kot je treba..
Alfa je kot baba z visokim petam, za gonit pa za kazat. Za vse ostalo je neuporabna.
Uporabniški avatar
ziga_
Alfa Freak
Alfa Freak

Ja to je pa only in SLO. Če ne bo pisalo odlično ohranjen ne bo zanimanja. Vse ostalo je pa pač na volji posameznika... Pač živimo v banana republiki in je temu primeren tudi odnos, se pravi mizeren. Žal...
Uporabniški avatar
Unek
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

to se pa strinjam! :wink:
Alfa je kot baba z visokim petam, za gonit pa za kazat. Za vse ostalo je neuporabna.
Uporabniški avatar
wolfyy
Administrator
Administrator
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Alfa Romeo Giulietta 1.4 Multiair TCT
Kraj: Kanal

Unek tu se pa najini mnenji razlikujeta (čeprav se s prvim delov strinjam, da avto v katerega moraš vložit kar nekaj živcev in denarja ne more bit odlično ohranjen)

vendar če napišeš da je star avto odlično ohranjen je moje mnenje, da sedeži pač ne morejo biti kot novi. Pač sledi uporabe so vidne. In vsak avto ne glede nato koliko je star je lahko odlično ohranjen, problem so pa drugi, ko oglašujejo vse avte kot odlično ohranjene. Zame je dobro ohranjen vsak avto, ki je v voznem stanju brez večjih napak, če se pa za avto skrbi (rekel bom tisto besedo ja...) "ljubiteljsko", je pa zadeva odlično ohranjena (tedenski pregled vsega, če je kaj za popravit se popravi takoj in ne čez 3 mesece ko dokončno crkne in odnese še kaj s seboj itd...).
Uporabniški avatar
Unek
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

spoštujem tvoje mnenje... :) vsak ma svoje meje glede teh stvari 8)

aja btw: imam 22 let star avto brez znakov obrabe v notranjosti in je še vse original...kaj je potem moj avto? NADODLIČEN? hmm...na avto.net bodo moral potem malo dodat tamle pri ohranjenosti... :D
Uporabniški avatar
Unek
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6908494&show=1

hehe, od česa bi bil sprednji odbijač?? :) zadi je lepo posedena... spojler je pa lol 8)
Uporabniški avatar
Alfa33
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW
Kraj: Ljubljana-Vič
Kontakt:

Slika
Uporabniški avatar
Unek
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

hehehe, pa res
Uporabniški avatar
ziga_
Alfa Freak
Alfa Freak

In dejansko paše gor... :D . Saj zgleda kar zanimivo.
Uporabniški avatar
Unek
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

ja mogla bi bit kakšna boljša slika...sicer meni je original lepši :)
Uporabniški avatar
Kemo
Alfist
Alfist
Vozilo: 156 SW GTA

Odbijač je bil prerezan, krajšan, kitan, barvan.. daleč od tega, da bi "pasal".

Bivši avto od kolega.
Uporabniški avatar
Unek
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

ne, mislil je napisat, da odbijač avtu pristoji... kura bi vedla, da ne morš odbijača od vectre kar na 145ko našraufat. :lol: itak se pa vidi, da je zgornji del odbijača od 145
Uporabniški avatar
ziga_
Alfa Freak
Alfa Freak

Unek napisal/-a:ne, mislil je napisat, da odbijač avtu pristoji... kura bi vedla, da ne morš odbijača od vectre kar na 145ko našraufat. :lol: itak se pa vidi, da je zgornji del odbijača od 145
Ja, tako sem mislil. Izgleda po svoje zanimivo. Vsaj ni neki plug varianta v stilu pašte z rižem. :puke:
Uporabniški avatar
Unek
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Odgovori
  • Informacija