Saj to, sem se peljal v kolegovi 147 150KM in je šla res lepo. Če tisto pelješ še do TribesMana lahko samo še krila namontiraš pa bo ziher poletelgreddy napisal/-a:Konjev ni nikol preveč

Saj to, sem se peljal v kolegovi 147 150KM in je šla res lepo. Če tisto pelješ še do TribesMana lahko samo še krila namontiraš pa bo ziher poletelgreddy napisal/-a:Konjev ni nikol preveč

Na prvi uč zgleda OK. So pa ponavadi vse prejšnje lastnice avtomobilih pri dilerjih starejše gospe iz primorske.GORA napisal/-a:Pozdravljeni,razmišljam o morebitnem nakupu tele 156,pa me zanima,če kdo ve kaj več o tem avtu,sem jo danes na hitro pogledal,je kar solidna videti,prodajalec pravi,da jo je imela neka ženska z primorske in da je kupljena v Avtoplusu Koper;za vsakršno informacijo sem že vnaprej hvaležen:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6906638&show=1
LP,Matjaž

Če vse deluje, se ne obremenjuj, kaj vse bi zamenjal....malo še zglihaj, vozi leto, dve in zapelji na odpad..ali pa prodaj za dele...lpGORA napisal/-a:Jah,ne vem...Je pa res lepo ohranjena,razen usnjen volan je malo "znucan".Še nekaj me zanima,glede na kilometrino bi bilo potrebno narediti veliki servs,tu pa me zanima kaj vse bi bilo potrebno menjati,jermen,šponar,vodna črpalka,mikrojermen,olje,filtre-še kaj mogoče?

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti