bibi156 napisal/-a:V nedeljo sem v medvodah videl na cesti zeleno 147 GTA, tisto ta "podrto", jo ima kakšn forumaš?
Ne me J da se je prodala in je na cesti?!?! Tega bi pa res ustavil in ga vprašal par stvari... Skratka zanimivo, ker v kakšen stanju je bila... Če bi bila vsaj spodobna še ne rečem, je bila drugače res noro lepa.
jst sm jo tud vidu v nedeljo. peljala se je proti vrhniki iz smeri brezovica pri ljubljani. je pa mela preizkušne tablice.
V Hoferju pred eno uro modra Brera.Aja v ponedeljek je iz petrola na vič zjutraj okoli 7h šla 75 rdeče barve pomoje , da je bila 3.0 vsaj sodeč po glasu.
Zadnjič spremenil simnov, dne Sr Feb 06, 2013 8:56 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
bibi156 napisal/-a:V nedeljo sem v medvodah videl na cesti zeleno 147 GTA, tisto ta "podrto", jo ima kakšn forumaš?
Ne me J da se je prodala in je na cesti?!?! Tega bi pa res ustavil in ga vprašal par stvari... Skratka zanimivo, ker v kakšen stanju je bila... Če bi bila vsaj spodobna še ne rečem, je bila drugače res noro lepa.
Okoli 15 ure danes iz smeri Cerknice proti Blokam črna 159 SW 1.9 JTDm. Potem pa še ena okoli 18 ure na bencinski črpalki na Pijavi Gorici črna 159 limuzina predvidevam da 2.4 JTDm (glede na izpuhe, ter zavore).