Sploh je prijazen, tako, da sem bil na srečo zadnjič na tistem koncu...
Če bi moral peš hodit k njemu ne bi šel nikoli več.
Moderator: Tehnika moderatorji

Vidiš, bi našo kupila,pa ne bi bilo skrbi z velikim servisom, novimi sedeži...Furman napisal/-a:Tale Samo je pa en maher.Včeraj ga pokličem in vprašam, ali ima kake res lepe sedeže za 147, ker tamal pravi, da je voznikov že preveč poseden. Možakar potrdi, da ni problema, na Avto netu ima cel kup alf, naj kar pridem in si izberem. Greva midva iz Ribnice na Izlake, najprej se s tabo pogovarja kot z tazadnjim ciganom, potem ima pa dve 147-ki razbiti, na sedežih pa menjalnik in polosovine. Potem se čudi zakaj jih nočem.
Sploh je prijazen, tako, da sem bil na srečo zadnjič na tistem koncu...![]()
Če bi moral peš hodit k njemu ne bi šel nikoli več.

S to izjavo se ne strinjam, je tale črna JTD Italjanka Slovenskega porekla bila kar Bestbay za njeno ceno. Sedežem po mojem nič ne manjka se pa res voznikov včasih sliši ko se vsedeš nekaj cvili..in tamalga to moti, pač njegov avto njegov denar. Veliki servis bi pa naredil na vsakem 10 let starem avtu, zihr je le zihr..Miholl napisal/-a: Vidiš, bi našo kupila,pa ne bi bilo skrbi z velikim servisom, novimi sedeži...Pa še roke je Vesna zamenjala.
![]()

Kako potem lahko sploh služi? Odnos prodajalcev rabljenih rezervnih delov so res totalno na psu...Ziga. napisal/-a:Mah njegov odnos je do vsakega isti, ali si kupec rezervnega dela za 500 ali pa 5 eur. Organizacija in stranke so mu izgleda na zadnjem mestu.

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta