Alfa Romeo 4C

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Odgovori
Uporabniški avatar
THOR
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: alfa 33/156/159/giulietta

Škodoželnost?? :) come on!!! Prav vsakemu jo privoščim, ki jo bo znal cenit. Če nekateri lahko več krat napišejo, da je grda, žuželka, limajo slike robotov..namerno provocirajo....lahko tudi jaz stokrat napišem svoje. Normalno je, da imamo različne okuse. Vendar še ne dolgo nazaj, smo brali: alfa je fiat, alfa je kot korejc..sve isto...kje so časi gumbov na strehi....ko pa pride nekaj posebnega, se vas večina obesi na luči. Prva stvar, ki jo vidite so luči!!
Pij, jej, kavsaj, za delo se ne ravsaj!!!
alfa 33//156//159//giulietta
Uporabniški avatar
Dejch
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Avant2Go

Pač to so ljudje. Neki novega so te luči, izstopajo, potem pa ker je niso navajeni, ker pač ni neka uveljavljena zadeva, pa jih moti.

Na beli in srebrni zgledajo hudičevo dobro, na rdeči malo manj, ampak s časom bo to izpadlo dobro.
Uporabniški avatar
alfa_samec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Alfa Romeo GTV 2.0, 145 1.6, 147 1.6, 147 FL 1.6; Brera 2.4 JTDm; MiTo 1.3 JTDm
Kraj: Puconci

No ja, luči iz tovornjakov meni niso nič posebnega, sploh pa to ni nič novega ... Carbon look je še ok, mat plastika pač ne. Bi LED gor ali dol, v navadni halogen tehniki bo tole izgledalo ceneno, kar pa na 60.000 €vreden avto ne paše.

Še najbolj spominjajo na tole:
Slika

Pa seveda TVR Tuscan:

Slika
Uporabniški avatar
Biaggio
Alfist
Alfist
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Tolmin

Joj no, ne se pobit okrog teh klinčevih luči. So take kot so, enim svetovne, drugim grde, spremenu jih noben od vas ne bo. Skeširaj, kupi, pol pa vrži gor kar ti srce poželi in si drkaj na tisto. Alfa je nardila take, take it or leave it, THE END!

Samo še ena pripomba - res, avto ni poceni, ampak tukaj se da denar za vse kaj drugega kot nek prestiž. Če hočeš to, si kupi rolls royca! 4c je pa narjena za užitek v vožnji in pri njej plačaš preformance, ne pa dizajn luči! Ne vem, a so nekateri res tko preklemano zabiti da tega ne razumejo, al jim je v veselje zgubljat čas in energijo za tako brezpredmetno kreganje?
Having an Alfa is like having a two-year old; anoying most of the time but you would never give her away...never!
luka33
Alfist
Alfist
Kraj: Ljubljana

Biaggio napisal/-a:Joj no, ne se pobit okrog teh klinčevih luči. So take kot so, enim svetovne, drugim grde, spremenu jih noben od vas ne bo. Skeširaj, kupi, pol pa vrži gor kar ti srce poželi in si drkaj na tisto. Alfa je nardila take, take it or leave it, THE END!

Samo še ena pripomba - res, avto ni poceni, ampak tukaj se da denar za vse kaj drugega kot nek prestiž. Če hočeš to, si kupi rolls royca! 4c je pa narjena za užitek v vožnji in pri njej plačaš preformance, ne pa dizajn luči! Ne vem, a so nekateri res tko preklemano zabiti da tega ne razumejo, al jim je v veselje zgubljat čas in energijo za tako brezpredmetno kreganje?
=D> =D> =D> Pa še nč ji ne manjka :D
Uporabniški avatar
MAXTER
Alfa Freak
Alfa Freak

Sej bi blo vse lepo in prav in nič ne rečem za karbon ampak faking mat črna plastika? Avto pa vreden 60.000 eur...jebemti da bi blo bolš da bi kr v barvo karoserije prebarval še tisto plastiko na lučeh pa bi bil mir :D
Uporabniški avatar
ARfan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Preoblečen Fiat/Opel

Jao...to, da je školjka iz karbona ter, da ima avtomobil 950kg pa vsi pozabljate?Keri avtomobil s katerim ga nekateri radi primerjate pa ima karbonsko školjko in vsaj za enkrat še na papirju tako dobre vozne lastnosti za ta denar?

Kot je Biaggio povedal....avtomobil je namenjen uživanju.
Uporabniški avatar
lizard
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Biaggio napisal/-a:Samo še ena pripomba - res, avto ni poceni, ampak tukaj se da denar za vse kaj drugega kot nek prestiž. Če hočeš to, si kupi rolls royca! 4c je pa narjena za užitek v vožnji in pri njej plačaš preformance, ne pa dizajn luči! Ne vem, a so nekateri res tko preklemano zabiti da tega ne razumejo, al jim je v veselje zgubljat čas in energijo za tako brezpredmetno kreganje?
Če hočem prestiž lahko vzamem ali Ferrarija ali RR-ja, odvisno kakšen prestiž iščem. A ni to jasno?
In ti boš govoril kdo je preklemano zabit - da ne padem s stola od smeha.

Vrhunskost dizajna je izredno močno povezano s hitrmi avti (pa ne samo s hitrmi ampak na sploh z dragimi - sploh pa z Alfo).
Če hočem hiter avto mora da tudi prekleto dobro zgledat, ker pri takem avtu plačamo tudi to - dizajn! Če ti je vseeno za dizajn pač voziš Golfa GTI.
Če kdo tega ne razume je kratkomalo tak fukič kot ti in potem druge označuje za zabite, ker sam ne dojame večje slike.

@thor: Noben ni skakal če je kdo napisal da mu je avto zelo všeč, ti si pa skakal ker nekomu ni bil - velika razlika. Mi sprejmemo tvoje mnenje o avtu, ti pa lajaš na tiste ki niso enakega mnenja kot ti.

Saj avto je kot celota lep, zajebal so interier in sprednje luči... konec zgodbe.

Ne vem pa zakaj eni tako težko sprejemate negativno mnenje ostalih. Kako sploh živite sami s sabo?
"There are a lot of good sports car on the road."
"I know, I pass them all the time."
Alfa Romeo. Engineered to Excite.
ROBERTH
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Kranj

Avto prekrasen in ravno to, kar si jaz predstavljam, kot AR!!!

Sedaj pa k temu, kar me bega. Od kdaj se je cena od prvih govoric okoli 35k premenila na 60k??
Za prvo ceno, bi avto kupovali tisti, ki bi jo vozili, mogoče tudi spravil na kakšno dirko in imela možnost, da bi postala legenda. Z drugo ceno je obsojena na vitrine in se bo uporabljala, kot drag nakit.

V prvi varianti bi znala prit v kakšnih 10.ih letin na cca. 10k, kar bi lahko bil znesek, katerega bi namenil za "vreči stran".

Mogoče bo spiderca imela bolj "GTV" pot, kar se tiče cene in bo tako ta postala moja igrača čez toliko in toliko let.
Uporabniški avatar
_BiStRi_
Administrator
Administrator

V živo zagotovo dobro zgledajo tudi luči, mene, kaj dosti ne motijo, zagotovo sem pa dal v plan tudi nakup po dolgem času prave Alfe, če bodo to prihodnji časi seveda omogočali.

http://4c.alfaromeo.com/ must see 8)
145 QV,33,145,147,159 TI
Uporabniški avatar
THOR
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: alfa 33/156/159/giulietta

Lizard ma tvoje izjave so epic :) Prosim, da danes dobro prečitaš wikipedijo in nas potem jutri podučiš :) sem opazil, da se rad spustiš tudi na psihološko področje.

p.s. oprosti vendar meni 4c in tisti tvr/lotus ne izgledata isto. Niti malo.
Pij, jej, kavsaj, za delo se ne ravsaj!!!
alfa 33//156//159//giulietta
Uporabniški avatar
JC29
Alfa Freak
Alfa Freak
Vozilo: Peugeot 308 SW GT / 2.0 BlueHDi / 180 KM / EAT 6
Kraj: Ljubljana

lizard napisal/-a: Saj avto je kot celota lep, zajebal so interier in sprednje luči... konec zgodbe.
Saj ravno to je... Kje pa piše, da če je tebi in nekaterim grdo, da je pa zdaj vsem grdo in se to kar posploši. Lepota je subjektivna stvar. Hvalabogu nam niso všeč enake stvari. Samo če nekomu nekaj ni všeč, to ne pomeni da to velja posplošiti.
Uporabniški avatar
ALFA Romeo 1910
Alfist
Alfist

Biaggio napisal/-a:Joj no, ne se pobit okrog teh klinčevih luči. So take kot so, enim svetovne, drugim grde, spremenu jih noben od vas ne bo. Skeširaj, kupi, pol pa vrži gor kar ti srce poželi in si drkaj na tisto. Alfa je nardila take, take it or leave it, THE END!

Se popolnoma strinjam to je avto za uživat v vožnji. konec koncev saj sedi se znotraj. avta od zunaj ne vidiš luči pa važno da delajo. Noben avto ni popoln poglej BRERO ki je tako lepa sam kaj ji pomaga lepota če je težka ko pra-i-a. če bi brera imela 895 kg to bi bla raketa. :D
Uporabniški avatar
Biaggio
Alfist
Alfist
Kraj: Tolmin

lizard napisal/-a:Vrhunskost dizajna je izredno močno povezano s hitrmi avti (pa ne samo s hitrmi ampak na sploh z dragimi - sploh pa z Alfo).
Če hočem hiter avto mora da tudi prekleto dobro zgledat, ker pri takem avtu plačamo tudi to - dizajn! Če ti je vseeno za dizajn pač voziš Golfa GTI.
Če kdo tega ne razume je kratkomalo tak fukič kot ti in potem druge označuje za zabite, ker sam ne dojame večje slike.
Hahahaha, lej ja, imaš prav! :lol: :roll: =D>

Ker pri Ferrariju F40 si za 4x al pa 5x vsoto te alfe tud dobil vrhunski dizajn, ane? Sploh notranjosti! Vrhunsko, res! (pa prosim ne mi prodat izgovora, da je to star avto ker je njegova notranjost že takrat zgledala kot v celofan zavit drek)

Sam ne mi o temu kdo je fukič (karkoli že to v tvojem jeziku pomeni) in kdo ne dojema širše slike, ker se mi zdi, da si ti edini, ki je ne.

Over and out!
Having an Alfa is like having a two-year old; anoying most of the time but you would never give her away...never!
sleby
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

lol.
zakaj naj bi za*ebali notranjost in luci? kot receno nekaterim je vsec, nekaterim ne, verjamem pa, da so tisti tipi, ki so zrisali celoto mnogo bolj podkovani v oblikovanju kot kdorkoli na tem forumu. zato je brezpredmetno razpravljat o nevem kaksnih psihologijah in podobno, vse kar lahko kdorkoli tu gor napise je le subjektivno mnenje in nic drugega.
Slika
Odgovori
  • Informacija