No po pol leta jamranja in norenja, sem se končno spravla porihtat ene par stvari ...
Tisti k kokr tolk spremljate mojo temo veste, da sem mela kar neki problemov z musko.. zadnič sem porihtala woofer, zdj sm se pa končno spravla na slavne zvočnike

..
Project sam svoj mojster
...
Skratka..
Ko sem dala musko delat, me je u avtu pričakal en konkren šok.. u mojih vratih sem zagledala tole..
OMG

Tole tut za v eno spimpano mazdo niiiiiiiiii
Za povrh usega pa zadeva kr z enim orto silikonom zasilikonirana v panele!
What to do what to do...
Nč zavihat rokave pa akcija ..
Vzela sm dve velike ovalne mrezce ... in jih dala iz plastike..
Pa jih oblekla v blago..
Odstranila sem čudo od original mrežce in lukno v vratih zaščitla in jo zatesnila s siko..
Potem sem mrežco prtrdila in jo zalila..
Dva cela dneva igranja s penzlom later ...
Tadaaaaaaaaaa!

Woooo zdj pa clo upam br belem dnevu vrataaa odpreeeeeettttt
( Jap.. čepov še nism ustavla

)
(Mal še treba popucat okol

.. )
No glede na to, da je bil to moj prvi tak podvig, morm rečt, da sm prov zadovolna.. u živo prov fajn zgleda!
No ker sem bla že v polnem zagonu, črna po obrazu in laseh, with my glue gun in hand sem se lotla še nekaj malenkosti..
Fixiranje novih okrasnih letvic..
Sooooooooo pretty pretty pretty <3
Končno uspela prlimat tablco
In pa k se mi je lih dal, sm se še lotila zelo grdga roba, ki so mi ga nardil ob izdelavi zadnje šipe..
Ni kj podvig pa pol.. ampak to še ni vse!
Mim grede smo porihtal tudi še hupo.. ja varovalka je bla.. glj ga zlomka
Ni ga večiga veselja, k trenutk ko Maši troblo vrneš!
Zamenjala sem tudi meglenke in pa naročeni so še žmigavci.. Če mi bojo končno uspel poslat enga levga in enga desnga! :lol
No in kt da jo še nism dost namtrala.. jutri gre alfica na velik servis in pa bremzice naštimat..
Potem pa the road is mine!
Ps. Si lahko mislte veselje moje manikerke, ko sem ji po treh dneh igranja s črno siko prnesla nohte za zrihtat?