Menjava amortizerjev ali rok Alfa 159

Tehnične teme o modelih 159, Brera in Spider

Moderator: Tehnika moderatorji

Odgovori
Uporabniški avatar
MaStr
Moderator
Moderator
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Giulia Q4 Veloce, 2.2 JTDm
Kraj: Assling (Jesenice)

Creed & SHadowX: se popolnoma strinjam z obema...
Join the dark side:
viewtopic.php?f=8&t=44270" onclick="window.open(this.href);return false;
matej00
Alfa Member
Alfa Member

ja na žalost zamenjal že 3 mehanike,...kdo predlaga kakšnega?
mare87
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Alfa Romeo Giulietta
Kraj: Škocjan
Kontakt:

matej00 napisal/-a:ja na žalost zamenjal že 3 mehanike,...kdo predlaga kakšnega?

Zega je mega :wink:
Alfa 147, Alfa Romeo Sportwagon, 2.5 V6
20VT
Alfa Member
Alfa Member
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Lj

da ne odpiram nove teme imam 159 letnik 2008 1.9 - prednje gume po notranji strani fuč, sem dojel da je potrebno optiko naredit in da so jih že iz fabrike ven vozili z narobe opravljeno optiko. Sedaj pa se pojavi še nekaj dodatnega =D> , in sicer pri vrtenju volana ni nobenega ropota ga pa močno vleče v desno, in sicer pri nizki hitrosti če spustim volan, le-ta skače po sistemu zobnik po zobnik (ne gladko) in sicer se pomika desno, pri večjih hitrostih se to ne pozna, takrat samo skrene desno. Pa zeletena ni bila, tudi pločnikov se izogibam in sve štiri gume so na 2.5.

Je kdo že imel kaj podobnega?
skeltah
Alfa Junior
Alfa Junior
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: železniki

živjo imel sem 147 jtd 8v in sem bil z njo zadovoljen na polno v 100000 kmjih sem 3x menjal roke in amortizerje pa cev za turbino delala je ko urca jz pa sm ji skor vsak dan izvadil dušo!

sedaj sem kupil 159 sw 2009 ki pa jo lepše vozim vseeno jo prtisnem sam jo mam zej en let pa mi vzad že visi na levo zarad armortizerja uspred mi škriple ležaj ,vleče avto v levo pa noben neve zakaj roke zrihtane optika narejena volanska letev pravjo da je super saj naj bi bile pri 2009 napake odpravljene uglavnem kr neki :)
pikniki pri mehankarju
Odgovori
  • Informacija