trafo66 napisal/-a:sam pazite kere hitrosti tukaj navajate hehe. tud nebodigatreba to berejo. jaz priznam da pridem do 259 po števcu hahahahaha.nor avto je pa naj bo.alfa je zakoooooooooooooooooooooooooooooon na vseh področjih.kateri bo to porekel ni realen .alfica pa greeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kolkor si zaželiš.in še jo bom prtiskal. olje motul in gasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.radarji pa kakor pač pride hehe
wtf?! pa si ti res 47 let star kot navajas?! glede na izreceno imam vtis kot da pise 15 letni mulc
Hoho... Daj odrasti trafo66. Pa ti veš kaj govoriš? Bridgestone Potenza da je slaba pnevmatika??? Si ti padel na rit (glavo)??? Pri nas jih oče kupuje za letne v 18'' verziji že od leta 2005. Gume so noro dobre, lastnosti v dežju in suhem - BOMBA! Avto se pelje kot po tirnicah, samo malce te razočara, ker so mehke in jih relativno hitro pobere (jbg 250€/kos). Ti ne vem ali se ga s čim ''filaš'' da si prebral Potenza ali kaj? To da če pa kje na ''črnem trgu'' kupuješ kopija pnevmatike ti pa ni pomoči. Pri nas so tudi kitajska jajca šla mimo in lahko povem, da samo obvoz! Prvo sezono še nekaj je, potem je pa poden. Jaz osebno prisegam samo na Continental, Dunlop in Brigestone. trenutno vozim zimske Nokian in če se izkažejo še to pade notri. Ostalo sem imel slabo izkušnjo. Prav tako smo imeli doma leta nazaj neke Pirelli smrekca in poden. Sam sem imel Goodyear prav tako profil na smrekco in lahko rečem, da jih tudi zastonj ne vzamem.
PRIPOROČAM: Da odrasteš in prenehaš drkat Need4Speed...
dejte tud to malce upoštevat, da je precej tud odvisno od same dimenzije gume. Isti model oz znamka se lahko popolnoma drugače obnaša v različnih dimenzijah, zato se tudi dela teste na različnih dimenzijah in ne samo v eni. Kitajska guma je v suhem lahko popolnoma OK in verjamem, da ni slaba, odvisno je kaj se zgodi, ko se temp.spusti, oz ko pade dež, predvsem pa kaj se zgodi z gumo ko jo voziš drugo sezono. Vsak naj pove svoje izkušnje in navede dimenzijo, da nebo prihajalo do izpadov...
če že gledaš v tem cenovnem rangu vzami conti sport contact 3 ali 5 al pa goodyear eagle f1 asimetric, pa tud potenza 050 je zlo dobra. Ko sem kupil feltne, sem dobil zraven P zero nero, letnik 2011 in so za stran.