NejcZ napisal/-a:Eh jaz sem tudi mislil kak lepo to kaže na Alfah, pa je drek, liter daj poleg pa je prav. Ni to Fiat da bi potovalni računalnik bil celo uporaben
Sicer pa lepa brzina
Pri 156 potovalni računalnik res ni uporaben, ker poraba odstopa tudi do 1,5l, medtem ko je v 147, 159, Giulietti..... zelo natančen, po mojih izkušnjah ni bilo večjega odstopanja od 0,2l/100km. Tako da ni potrebno vse modele metati v isti koš.
NejcZ napisal/-a:Eh jaz sem tudi mislil kak lepo to kaže na Alfah, pa je drek, liter daj poleg pa je prav. Ni to Fiat da bi potovalni računalnik bil celo uporaben
Sicer pa lepa brzina
Pri 156 potovalni računalnik res ni uporaben, ker poraba odstopa tudi do 1,5l, medtem ko je v 147, 159, Giulietti..... zelo natančen, po mojih izkušnjah ni bilo večjega odstopanja od 0,2l/100km. Tako da ni potrebno vse modele metati v isti koš.
res je. Pri 147 mi za razliko od 156 kaže precej točno. max. +0.2l laže.
meni povprečno PC kaže 5,6 ko računam je pa tam od 5,6 do 6,2 odvins kak vozim kuk prehitavam itd ... ker itak pr 156 se refreša na 10 sekund in valda da če pohodiš gas za 2 sekunde se vse zbrejka ... zaradi tega jaz menim da bolj kot imaš enakomerno vožnjo bolj točno kaže tudi pri alfah .. če imaš sm križišča .. če imaš relacije in to enakomerne brez prehitavanja ... meni kaže skor do 1dl točno
Alfa Romeo .. time to stop looking and start touching
Sicer pa lepa brzina