Aja? Faktura je bila visoka imam pa vse! Ne govori neumnosti, dobili so jih samo nekoliko ugodneje ker se je kupilo veliko vozil pa še to se meni ne zdi ugodno. Seveda mu cena pade imeli so težave na podjetju in se je vse zaustavilo. Fakture pa povejo svoje tako, da ne govori nekaj kar ne veš. Če pa smatraš da je faktura iz IT 10.000€ (gola cena vozila) malo ti pa ne morem pomagat. Tukaj prištej še ostale stroške in pa seveda davke! Pa me zanima koliko je bilo ugodno kot vestno trdiš. Glej drugače pa ne voziš mojega vozila in ne pametuj kako in kaj. Ti itak vse poznaš kjer so zastonj super-duper nova vozila.Fleks4 napisal/-a:Žiga,tud tvoja je bla takrat cenejša,ko so jih uvažali...vem,ker jih je kolega par preko Avto triglava uzeu...In handlerji brez zaslužka pač ne delajo...nekje ga je več,nekje manj oz. včasih tudi nič(če avto dalj časa stoji na dvorišču in mu med tem pade cena)...

Kako je bilo na ogledu?Aless napisal/-a:jaz jo grem jutri iz firbca najverjetneje pogledat, mam čas v LJ
kot sem že enkrat napisal.ziga_ napisal/-a:alfasan napisal/-a:juhu
a mi lahko kdo razloži kako lahko alfa 159 2.4 jtdm v Dojčland pride med 7.500 pa 20.000 evri
jebemtiš, pa če tanajcenejšo kupim pa vsi papirji pa DMV me hudič pride z vsem stroški pomoje kar blizu 10.000.
pa govorim o najcenejši varianti.
le kako lahko handlerji pripeljejo avto sem ga prodajajo za 8500 pa imajo še kakšen profit.
odgovor:
ali ne plačajo vseh dajatev
ali je avto totalka
ali ima pa kilometrov miljonpapol
ali je še kaj mogoče, prosim za odgovor.
pa ne mi govorit, da imajo količinski popust, ker količinski popust imajo kitajci, ko jih kupijo 10.000 na enkrat in ne 5 kot naši handlerji.
ali sem kaj zgrešil.O tem sem govoril 15 strani nazaj, da to tako ne gre! Osebno sem tudi izkusil kaj pomeni dobro vozilo in kakšna je cena. Nič nisi falil to so dejstva, ki jih naš primitivni narod zgleda ne zastopi in se podpira najcenejšo opcijo z prodano štorijo iz Narnije. 2. štorija je pe Eurotax (ki je nekako spodnja meja ali realna meja), tisto kar je pod Eurotax je z razlogom. Kakšnim? Mene ne zanima, takšnih se samo ognem (že vem zakaj). Alfasan brezveze na vsake toliko debatirati o tem. Ne boš nič dosegel. Skratka za obnovljen model 159 (2008+), boš odštel okoli 10.000€+. Seveda da so prevoženi v zdravih mejah. Drugače pa poglej za kakšno 150km, je popolnoma dovolj. 159 2.4jtdm ima ''210km'', sem nekje bral na forumu, da so testirali na valčke in je pokazalo okoli 175km (če se ne motim je govoril eden iz HR). Da ne rečem koliko več je ostalih stroškov itd. za bogih 25km več. Ne vem če je računica. Malo premisli kako in kaj.
Lp

Seveda. Pa kdo svojo hvali kot najboljšo? Sem slučajno kje to navedel? Kaj lažeš... Jaz sem s svojo ZADOVOLJEN in vse štima in konec koncev je bila vredna do zadnjega centa, ki sem jo plačal. Seveda je površinsko sem in tja tudi kaj bilo (imam še komplet slike in vse). Pa to ne pomeni, da so pol ceneje. S tabo se mi niti ne da ubadat ker zveniš kot slaba reklama tistih avtonategunov d.o.o.Fleks4 napisal/-a:Glede na to,da so bile cene 159tk 2 leti al koliko nazaj je že to,k so tej avti pršli v SLO rahlo višje,kot so sedaj,tako da vrjemi,da so bile ugodne...Jaz ne poznam samih odličnih vozil,približno pa vem cene vozil,za katere se da kaj prodati...Ti pa svojo hvališ kot daj najboljša in da smo vsi ostali bili nategnjeni...Jaz zase vem kaj se lahko pričakuje od rabljenega vozila in me ne moti,če je bil kaj barvan in podobne stvari...je konec koncev le rabljen avto...Resnica pa je,da ima večina teh vozil kakšno škodo...spraskani odbijači,kakšnen blatnik,sprednja šipa...je mogoče tudi zaradi tega nabavna cena malo nižja...Moja je imela spraskan sprednji odbijač in par lukenj od toče...in je bilo to 500€...

Predrago za njega. On išče do max 9.000€...MAXTER napisal/-a:@ Alfasan..zakaj pa ne greš tole pogledat?
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6958657&show=1
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta