Teddd napisal/-a:Jaz bom kar tukaj vprašal , glede na to da je tema o porabi . Zanima me če se slučajno kdo uporablja ali je uporabljal HHO generator za zmanšanje porabe ? in če je , kdo bi bil pravi naslov da bi porihtal računalni da bi HHO generator na dolgi rok deloval ?
Iz lastnih izkušenj ti povem tole: prav toliko goriva kot prišparaš z HHO, porabiš z generiranjem elektrike za elektrizo, kar na koncu privede le do -200 do -300€ v denarnici. Zadnjič je pa bil tudi članek na SIOLu o tem. V čem je problem: sistem z elektrizo generira premalo plina, da bi se učinek poznal pri performansah ali pri porabi, poleg tega pa je kar potraten z električno energijo, ki jo pa dobivaš prav iz nafte.
ja samo kaj pa v primeru da bi v vodo dodal dovolj kovinskega prahu...npr aluminijevega (ni tolk reaktiven) ... bi s tem zelo dvignil površino, prevodnost katod in elektrolita, za eletrolizo. ,.. vrjetno bomo sprobali pa javim kak je blo !
PS. @JUG hvala za odgovor !
Redko kdaj bi naj obupali zaradi nemogočih stvari , Zaradi težkih pa nikoli !!!
147 1.6 t.spark 120ks
Na relaciji Ljubljana-Flensburg-Ljubljana (cca. 3000km skupno) je bila poraba 7.4l/100km . Avstrija po omejitvah po Nemčiji pa več ali manj 120-140kmh z občasnimi izpadi.
Teddd napisal/-a:Jaz bom kar tukaj vprašal , glede na to da je tema o porabi . Zanima me če se slučajno kdo uporablja ali je uporabljal HHO generator za zmanšanje porabe ? in če je , kdo bi bil pravi naslov da bi porihtal računalni da bi HHO generator na dolgi rok deloval ?
Iz lastnih izkušenj ti povem tole: prav toliko goriva kot prišparaš z HHO, porabiš z generiranjem elektrike za elektrizo, kar na koncu privede le do -200 do -300€ v denarnici. Zadnjič je pa bil tudi članek na SIOLu o tem. V čem je problem: sistem z elektrizo generira premalo plina, da bi se učinek poznal pri performansah ali pri porabi, poleg tega pa je kar potraten z električno energijo, ki jo pa dobivaš prav iz nafte.
ja samo kaj pa v primeru da bi v vodo dodal dovolj kovinskega prahu...npr aluminijevega (ni tolk reaktiven) ... bi s tem zelo dvignil površino, prevodnost katod in elektrolita, za eletrolizo. ,.. vrjetno bomo sprobali pa javim kak je blo !
PS. @JUG hvala za odgovor !
No, vso srečo. Imam pa doma cel komplet nov (rabljen 30km) sistem če te zanima
bobo69 napisal/-a:Prvi tank z novo 159 2.2 JTS, 9.2 /100km. Res da nisem tiščal do konca, šparal pa tudi ne. Hkrati pa tudi prva položnica za prehitro vožnjo
Brera 2.2 JTS mi je z zimskimi 16" škornji spila cirka 9.6l / 100km.
Zdaj mi z 18" letnimi natikači spije nekje 10.2l / 100km, ampak imam zadnje tedne po spletu okoliščin tudi nekaj več mestne vožnje. Verjetno smo torej nekje tam-tam, malenkost pod 10l / 100km.
Po prejšnjem računalniku po istem profilu vožnje sem imel nekje 6,2-6,8 po tem računalniku pa sem na 8,4-8,8 ..??
S tem, da se mi na dejanski porabi ne pozna razlika. Zaj pa nimam pojma.