Fleks4 napisal/-a:Leta 2010 so imeli te na Avto triglavu...So nekatere res dolgo rabile,da so se prodale...
Pa kaj spet lažeš! Kaj ti vedno govoriš na pamet? Jaz sem govoril z odgovornim iz Avto Triglav. Stale so jim ker so imeli težave na samem podjetju in so ta projekt dali na pavzo. Ko so jih pa začeli prodajati so pa hitro prodali.
modi dejte mu medaljo,ker je govoril z odgovornim vsak po svoje klatu buče.
Majke mi ste eninko otroci
avto je vreden natanko toliko kolikor je kupec pripravljen pklačati in tudi plačilo realizira. Vse ostalo pa je v zraku!
Tudi stanovanja so se včasih prodajala za 300.000 - 400.000 evrov, danes pa jih za 100.000 ne morajo prodati.
Cena pa se stoji iz ponudbe, povpraševanaj, stnaja dotičnega predmeta ali storitve in nažalost velikokrat tudi iz naivnosti kupca, kar velja še posebej pri prodaji rabljenih avtomobilov.
Če pri rabljenem avtu ni nobenih papirjov je cena temu primerno nižja in basta.
Še enkrat jaz
Prosim, da ne boste več pametni kako oh in sploh ste kupili avto z realnimi kilometri.
zapičil sem se v eno kurčevo alfo in evo poguglam s podatki o avtomobilu in ugotovim, da je tale avto v lizing hiši imel več kilometrov kot jih ima pri nas.
pokličem trgovca ki pa seveda o tem ne ve nič.
pa sploh ni šlo za veliko kilometrov.
pa ne me jebat zdaj.
Admin: A moram prilepit link, kako je s tem glede zakonitosti.
ali je to zrelo za tržnega inšpektorja.
evoše tole piše kot opomba pri avtu:
Comments
batteria da sostituire. Spia avaria motore accesa, servosterzo molto rumoroso;TOTALE OPTIONAL/TOTAL OPTIONALS: € 2754;
ne znam iztalijansko ampak google translate dela čudeže.
Fuč akumulator, motor v pizdi, servo v pizdi, opcija popravilo 2754€
avto stoji že od septembra, men pa nategun pravi da 6 tednov
alfasan napisal/-a:Še enkrat jaz
Prosim, da ne boste več pametni kako oh in sploh ste kupili avto z realnimi kilometri.
zapičil sem se v eno kurčevo alfo in evo poguglam s podatki o avtomobilu in ugotovim, da je tale avto v lizing hiši imel več kilometrov kot jih ima pri nas.
pokličem trgovca ki pa seveda o tem ne ve nič.
pa sploh ni šlo za veliko kilometrov.
pa ne me jebat zdaj.
Admin: A moram prilepit link, kako je s tem glede zakonitosti.
ali je to zrelo za tržnega inšpektorja.
alfasan napisal/-a:kako je s pravnega vidika a se lahko to objavi ali ne
itak gre verjetno samo za link tko da ne bi smel bit problema verjetno, ker gre za javne podatke
alfasan napisal/-a:kako je s pravnega vidika a se lahko to objavi ali ne
itak gre verjetno samo za link tko da ne bi smel bit problema verjetno, ker gre za javne podatke