... je lepo letelo in grmelo in smo šli za tabothunderbolt napisal/-a:BTW: Kva ste se v Kopru kar za mano peljal

... je lepo letelo in grmelo in smo šli za tabothunderbolt napisal/-a:BTW: Kva ste se v Kopru kar za mano peljal

Ammmm ma mal so se mi spet na avto spravl... "mal"MaStr napisal/-a: "Rezervna mamica", se ti ni vozilo, ali je kaj crknilo na tvoji raketi?![]()

K ovce čiiisttttthunderbolt napisal/-a:Bilo je super, dobra organizacija, dobra družba, dobro vino in hrana!
Jaz sem za! Naslednjič bom bolj pri zdravjuGregson007 napisal/-a:Vsekakor ponovimo!![]()
BTW: Kva ste se v Kopru kar za mano peljal

sprijazni se, bolj se boš otepala otrok, malih in velikih, bolj se bodo nate lepiliMasheeQa napisal/-a:@Gregson: Ti kr zajbavi.. Pač nism žleht do mejhnih otrok .. sm sam do ta velkih

Dobr leti Gregsonova kača, resna konkurenca za 2.4 Jtdm.Gregson007 napisal/-a:.. nč ne vemAssholer napisal/-a:....je blo pa kar annoying, ko si se vsakič mimo odpeljal, po letečem štartu![]()
![]()
![]()
ni bilo pa čist u podn, edin potem v klanec proti Razdrtem, ko sem izzival overboost ventil, če bo kej zajamru, pa očitno je vse OK

No ja če sm pogruntala kako s ta velikmi sfolgat bom pa tut s ta malimiGregson007 napisal/-a:sprijazni se, bolj se boš otepala otrok, malih in velikih, bolj se bodo nate lepiliMasheeQa napisal/-a:@Gregson: Ti kr zajbavi.. Pač nism žleht do mejhnih otrok .. sm sam do ta velkih![]()
![]()

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti