Seznam junakov, ki bodo ujeli predrzno belo 159 Ti

kar vam pade na pamet
Uporabniški avatar
Gregson007
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: LaFa ...... 404
Kraj: Laibach

Inti napisal/-a:Drugače pa vse pohvale tisti beli 159 TI 2.4, k je en čas vozila za tabo - mi je tik za Golovcem začela vozit skrajno levo po prehitevalnem (enmu kombiju v rit, češ, vmakni se mi lolek), in sem dobil free peskanje odbijača. Hvala lepa. Kmet zarukan!
Damijan napisal/-a:Sem ga opazoval v ogledalu, k oje bil za mano, kako je bil agresiven! Spredaj pa kolona do zagreba... skoraj... Res en potrjen debil v tisti beli 159-ki! :evil:
sasoz napisal/-a:Včeraj me je en bela 159 sw prehirevala na polno na razcepu zadobrova po odstavnem pasu in to v ovinku, na razcepu za severno obvoznico. to so totalni idioti, sam upal sem da se nekam zakanta, kaj bi se mu smejal budali. Gre to mogoče za istega psihopata? (škoda ker si nisem zapisal tablice al pa slika

... mislim, da je tale ,tabel, prejle skor naletel na napačnega ob napačnem času na napačnem mestu :mrgreen:

... next time your mine!! :evil:
Slika
Fleks4
Alfist
Alfist

Hvala bogu,da je SW-jka,da nebi že mene česa obtožil :)
RRovan
Alfist
Alfist
Vozilo: 156SW 2.4JTDm 20v
Kraj: Logatec

Gregson007 napisal/-a: next time your mine!! :evil:
you're* :lol:
Uporabniški avatar
MaStr
Moderator
Moderator
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Giulia Q4 Veloce, 2.2 JTDm
Kraj: Assling (Jesenice)

RRovan napisal/-a:
Gregson007 napisal/-a: next time your mine!! :evil:
you're* :lol:
Je bil očitno še v deliriju... :lol: :mrgreen:
Join the dark side:
viewtopic.php?f=8&t=44270" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
LaŠko-TeaM
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Murske Sobota - Dol.Bistrica

lahk bi mal bol diskretno povedal o čem se je šlo,aja pa naslednjič ko bo tvoj hočemo slike,kaj se je zgodil :lol: =D>
Uporabniški avatar
Gregson007
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Fleks4 napisal/-a: je SW-jka
sw-jka ja, snowhite

nič se ni zgodilo, sam pravim, če je to ta in če bo počel, kar je je bilo že prej omenjeno, da počne, ........... bo hitro našel to kar išče.
bil je pa hitr ja, jaz pa lepo ustavil na rdeči.
LaŠko-TeaM napisal/-a:hočemo slike
nobenih slik ne bo
Slika
đuliAR
Alfa Junior
Alfa Junior

denis napisal/-a:a je bil kdo za 1majske praznike v Poreču (springbreak)? je blo kar nekaj alfic
bil in videl dosti AR s SLO tablicami
Uporabniški avatar
bananaman
Alfa Member
Alfa Member

Gregson007 napisal/-a:
Inti napisal/-a:Drugače pa vse pohvale tisti beli 159 TI 2.4, k je en čas vozila za tabo - mi je tik za Golovcem začela vozit skrajno levo po prehitevalnem (enmu kombiju v rit, češ, vmakni se mi lolek), in sem dobil free peskanje odbijača. Hvala lepa. Kmet zarukan!
Damijan napisal/-a:Sem ga opazoval v ogledalu, k oje bil za mano, kako je bil agresiven! Spredaj pa kolona do zagreba... skoraj... Res en potrjen debil v tisti beli 159-ki! :evil:
sasoz napisal/-a:Včeraj me je en bela 159 sw prehirevala na polno na razcepu zadobrova po odstavnem pasu in to v ovinku, na razcepu za severno obvoznico. to so totalni idioti, sam upal sem da se nekam zakanta, kaj bi se mu smejal budali. Gre to mogoče za istega psihopata? (škoda ker si nisem zapisal tablice al pa slika

... mislim, da je tale ,tabel, prejle skor naletel na napačnega ob napačnem času na napačnem mestu :mrgreen:

Naj se razkrije več podatkov.....registrska, da ne bo kdo napačnega napadal....namreč tudi moja se vozi tam okrog z belo sw, pa močno dvomim, da bi počela kakšne neumnosti.

LP Vsem alfistom
Uporabniški avatar
Inti
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 147

Tipac je črn, glede na zavaljenost face bi reku, da ma več k 110 kil, pa neko bradico fura ;) Tok sm uspel videt, ko sem šel mimo njega.

A si se že ustrašil, da ti žena laže, ker pravi, da počas vozi? :D hehe
Uporabniški avatar
Gregson007
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

bananaman napisal/-a:.... da ne bo kdo napačnega napadal....
nobenega ne bomo napadli, kvečjemu korstila mu bo ena lekcija :wink:
Slika
Uporabniški avatar
ziga_
Alfa Freak
Alfa Freak
Vozilo: Alfa Romeo 159 Sw 1.9JTDm 16V
Kraj: Ljubljana

Gregson007 napisal/-a:
bananaman napisal/-a:.... da ne bo kdo napačnega napadal....
nobenega ne bomo napadli, kvečjemu korstila mu bo ena lekcija :wink:
Kaj ga boš prehitel in mu vse štiri nakazal? Ali z dolgimi za ritjo peljel...? Takšnega se ustavi pa se mu da konkretno lekcijo za nadalno :wink: . Pri opicah to edino zaleže, ostalo je zguba časa in predvsem živcev.

Lp
Uporabniški avatar
ziga_
Alfa Freak
Alfa Freak
Vozilo: Alfa Romeo 159 Sw 1.9JTDm 16V
Kraj: Ljubljana

bananaman napisal/-a:
Gregson007 napisal/-a:

Naj se razkrije več podatkov.....registrska, da ne bo kdo napačnega napadal....namreč tudi moja se vozi tam okrog z belo sw, pa močno dvomim, da bi počela kakšne neumnosti.

LP Vsem alfistom
Brzdaj svojo ženo :lol: . Hec hec.
Uporabniški avatar
Gregson007
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

ne, tebe bom poklical - brihta
Slika
Uporabniški avatar
ziga_