Vceraj kljub lepemu vremenu nisem nc delal, ker se mi na rojstni dan res ni dalo bit spet cel zasran od plazenja pod avtom, danes sem pa spet šel z polno paro naprej
Je pa kar nekaj novega cez vikend mi uspelo. Obe kolotecne zadnje stran, stabilizator, spraznil tank, odkljucil crpalko, plovc, rocno, cev za dotakat, itd.. Skratka sam še tank stran vzamem in gre Alfa koncno!
Pol pa v nabavo delov, dokler je nebo
Za tepih bo ocitno mogo ostat tak kak je, ker ne najdem nobene barve normalne za prebarvat nikjer
Levo vpetje roke odzgoraj
Levi prag razn na koncu pri robu, nima nc rje!
Najbolj cudna stvar mi je ta(in to na vecih koncih avta), da sta pleh en do drugega oz skup stisnjena. In zunanji prerjavi do amena, tisti notranji ob njemu pa nima niti pikice rje
Desna stran je pa pod kolotecno skrivala kr grde stvari. Sam krivda na strani italijanckov, ker so nardili neko dvodelno kolotecno in gre vsa svinjarija in vodo pod plastiko in tam lepo dela svoje. Kot drugo pa ker je tut cev za dotakat tko spelana, da je blo okoli nje 1kg svinjarije in je zato okoli grla tut prerjavelo!
Upam, da se bo to stvar dalo novo dobit, ker sem ta nosek odtrgal

Neki oddušek al neki
Upam, da pri vpetju amortizerja ni pregnito. Na zgornji strani ni niti pikice rje nikjer
To vse je blo pa pod zadnjim kolotekom
Grlo za dotakat morm še stran dobit. Je pa nekak cudno lepljeno in ga bo "zabavno" nazaj pol naštimat
Pogled v tank
Se je pa zaenkrat vse dalo normalno odšravfat. Sam še tista dva vijaka dolga v amortizerji ce bota šla vsaj pol tolk dobro bo super!
Pa na dnu prtlažnika sem še to odkril
Rocna stran dana
Pa vsi kabli odklopljeni
Sem pa danes dobil tut gotove dolgooo pricakovane palce zadnje

Narejene so vrhunsko in res vsaka cast drejarju! Res obvlada
P.S. Ce ste pršli do konca posta, vsaka vam cast!