Lefkas 2012 by Creed

Slikice vaših jeklenih konjičkov
Uporabniški avatar
Overs[t]eer
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 156 3.2 GTA
Kraj: Ljubljana

Tudi sam bil lansko leto. Bil malo pred tabo - sicer nastanjen v Nidriju. Sva pa imela najeto eno Fiat Pando in sva predirkal cel otok, od plaže do plaže... Vsak dan nekaj drugega. Plaže so vse po vrsti fenomenalne.
sleby
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kontakt:

oversteer, a smo bli isti cajt? jz sm bil zadn tedn avgusta. mela sva pa grande puntota:)
Slika
Uporabniški avatar
Overs[t]eer
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 156 3.2 GTA
Kraj: Ljubljana

Midva sva bila na Lefkasu od 13. do 19. avgusta - pred tem pa en teden na Kefaloniji. Očitno smo se vsi malo zgrešili :) Tisti k surfate je ta otok itak raj. Še mene je v Vasilikiju zagrablo da bi kupu jadro in desko :)

p.s. da izkoristim priliko, k vidim da ste kr popotniki - gre kdo v naslednjih dneh v Tanzanijo in na Zanzibar? Da vem če bom koga srečal :)
alfafil
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: maribor
Kontakt:

Ti samo lepi slike gor,jaz sem preveč len za to.Lani sem bil prvič v Grčiji,na Rodosu,čeprav gre za velik otok,mi je 7 dni zadoščalo.Raje sam si sposodil maxiskuter,čeprav bi za skoraj enak denar dobil Pando (115 eura za 5 dni,250 ccm aprilia).Lep je ta Lefkas,jaz bom počakal na last minute,potem bom videl kaj ponujajo.
Uporabniški avatar
Creed
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Pa dejte kako slikco poakzat...kaj se bojite....oversteer, sleby, alfafil in ostali
sleby
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

jz loh zdele sam tole iz fb, za ostale bom pa jutri disk priklopil pa nalepim kaj:)

Slika
Slika
Odgovori
  • Informacija