Možno bi sicer bilo ja, vendar pa sem, ko sem avto cca. 2 tedna nazaj peljal na servis, mehaniku ekstra naročil naj pregleda ali voda morda uhaja noter skozi filter kabine (moja namreč nima filtra klime ker klime nima - je ena tistih prvih 156k, z motorjem 1.6, katerih večina je bila narejenih brez klim) in mi je zatrdil, da je bil filter klime popolnoma suh in da skozi filter voda sigurno ne prihaja notr. Prav tako sem jim rekel naj pregledajo odtočne kanale, luknjo kjer piha zrak v noge, ventilator itd. Skratka za vsa mesta, za katera ste mi tukaj rekli, da naj bi bila najbolj problematična. Pa niso nič našli. Dejansko je bilo to zdaj že drugič, ko sem jo peljal "na pregled" zaradi tega puščanja, prvič sem jo peljal do svojega "rednega" mehanika, ker pa on takrat ni nič našel, sem jo zdaj peljal še na en drug servis... Pa jim nikjer ni ratalo nič ugotoviti...Spyke napisal/-a:a spredaj pri filtru pa ni možno
alfa111 - saj danes, ko je možno dežavalo sem videl približno kje naj bi puščalo, torej voda po mojem prihaja od zadaj po tisti steni, za tistim predalom pred sovoznikovim sedežem.
Josephe, hvala za informacijo, se bom šel magar jutri ali pa naslednji teden pozanimati koliko točno bi prišlo popravilo, če bi bilo res okoli 75 eur, bi bilo to kar vredu!
Drugače pa hvala vsem za pomoč in info!