Boš kr sam svoj mojster mogu bit.buxter napisal/-a:Najprej sporočilo, namenjeno vsem skupaj: Ali kdo morda ve zakaj nekateri ne morejo pisati v to temo? Nek server error javlja non stop...
Potem pa po vrsti:
@žival: ali morda obstaja kaj takega?ali je potrebno to naredit sam?
@folc&dancekbanancek: glede sani je tako, meni kdaj pašejo da bi jih imel, kdaj pa najraje ne... Ampak vseeno, ko sem se pozanimal koliko pridejo original strešni nosilci za to mašinco, je čisto vseeno tudi če ni sani
@inti: tam je samo flaška od megliasem uporabil namensko čistilo za platišča, da sem spravil dol začetno umazanijo, potem pa sem nadaljeval z polirno pasto za alu/krom. Ki se mi je ponavadi obnesla zelo vredu že na starem avtu, pa tudi na drugih, ki jih vzdržujem
Je šlo pa začuda lahko dol vse, 15, 20 minut za eno stran...

Nisi me dobro zastopilbuxter napisal/-a:Aftermarket odpade. Noben radio na svetu ne paše bolj noter kot original, zato ostanem pri tem
s tem se pa nebi ravno strinjal.buxter napisal/-a:Aftermarket odpade. Noben radio na svetu ne paše bolj noter kot original, zato ostanem pri temedino nadgradnja na MP3 bo enkrat zagotovo sledila...
Glede plastike za čez kljuko bomo pa že kaj ustvarili, ampak kasneje. Ta vikend sledi poliranje... Nujno obvezno

+1buxter napisal/-a:Za moj okus najlepše paše noter original, zato bom tudi pri originalu ostal.

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov