žival napisal/-a:In ko hočeš tablco 1x dol dobit, dožviš živčni zlom, k tok drži.
Točno tako Jaz sem imel še na vsakem avtu nalimano gor, ker... če jo jaz ne moram za šalo dol dobit, to pomeni, da je tud barabe ne morjo (beri: živim v naselju, kjer vsako noč zgine po par tablic). In vem da če bo imel zraven 5 avtomobilov s tablicami v okvirjih, si ne bo šel na moji nohtov lomit
Moje mnenje pa je da tablca mora bit nalimana. No vsaj na mojem avtu, avto mi polepša veliko! Zato pozdravljam to!
Dol se pa dobi dokaj lahko, samo vedeti moraš kaj počneš. Pa seveda čas moraš imeti
kosir1234 napisal/-a:prnetaš, sej tablca je na avtu, če pa avto odjaviš jo pa še parkrat s kladivom užgeš "ker si nekam zapelu" da ne sitnar tam
Ne smeš. Zakonsko piše, da mora biti tablica nameščena tako kot si je zamislil proizvajalec avtomobila in da ne sme biti deformirana. 4 lukne skozi tablico so pa že deformacija.
kosir1234 napisal/-a:prnetaš, sej tablca je na avtu, če pa avto odjaviš jo pa še parkrat s kladivom užgeš "ker si nekam zapelu" da ne sitnar tam
Ne smeš. Zakonsko piše, da mora biti tablica nameščena tako kot si je zamislil proizvajalec avtomobila in da ne sme biti deformirana. 4 lukne skozi tablico so pa že deformacija.
Bral se pismo, ko je en poslal na PU če lahko prineta tablico, pa so mu napisali da raje vidijo če je fiksno pritrjena, da je ne morejo ukrasti...
(5) Registrske tablice morajo biti pritrjene tam, kjer je to predvidel proizvajalec vozila, in sicer tako, da so dobro vidne in čitljive, niso poškodovane, upognjene, zakrite, dodatno prevlečene ali prekrite. Registrske tablice so lahko prikovičene, privijačene ali kako drugače čvrsto pritrjene.