kolikor vem moraš menjati ves volan, ker tisti brez tipk so drugače narejeni tam kjer naj bi bile tipke ...
PS. naknadno vgrajevati tipke tudi če ne delujejo za moje pojme denar proč vržen za kaj? da zgleda cool? ... pol pa kdo reče daj bl naglas .. pa rečeš ne dela ... FAIL ... brez zamere sm naglas razmišljam
Alfa Romeo .. time to stop looking and start touching
folc napisal/-a:kolikor vem moraš menjati ves volan, ker tisti brez tipk so drugače narejeni tam kjer naj bi bile tipke ...
PS. naknadno vgrajevati tipke tudi če ne delujejo za moje pojme denar proč vržen za kaj? da zgleda cool? ... pol pa kdo reče daj bl naglas .. pa rečeš ne dela ... FAIL ... brez zamere sm naglas razmišljam
folc napisal/-a:kolikor vem moraš menjati ves volan, ker tisti brez tipk so drugače narejeni tam kjer naj bi bile tipke ...
Pa rečeš ne dela ker nimam original radio .
The best of all things is to learn. Money can be lost or stolen, health or strength may fail, but what you have committed to your mind is yours forever.
simnov napisal/-a:Pa rečeš ne dela ker nimam original radio .
če bi blo tako bi dokupil adapter in wala bi delovalo, ampak zakaj bi si delal stroške za to da NEBI delalo ampak izgledalo ČEŠKO oz COOL pred ostalimi ...
očitn le jz ne videm poante tu
sicer pa dvoj denar ...
Alfa Romeo .. time to stop looking and start touching