Dobro, meni je dolgčas!

Sam doma potem pa se malce z avtom obadam, ko ne urejam živalic ter ostalih stvari okrog hiše.
Tako da sem včeraj popravil mehanizem za odpiranje prve havbe (pa ga ne bo potrebno kupit novega), pepelnik zadaj, tapetka med volanom ter airbagom se je odlepila - sem popravil, pa še notranji voznikov prag je čudno gor stal - vzel dol, malce popravil zatiče ter namestil na svoje mesto (prej ni bilo pravilno zataknjeno).
Enkrat kmalu se moram še odpravit po brisalce, oba nova znaka bo treba kupit, ter Dension-a bi si še kupil.... Bo treba malce posurfat in naročit kaj

Zaenkrat pa sem prav v petek naredil 2000 kilometrov od kar jo imam (konec maja). Sem zelo zadovoljen z avtomobilom. Navdušen no... Vmes sem bil 10 dni na morju, kjer je bila pokrita s cerado zaradi toče in drugih svinjarij/sokov iz dreves. Proti koncu dopusta sem že komaj čakal, da greva domov, da lahko malce zapeljem tam od Jelšan čez Knežak do Postojne... Sem zasvojen, je*i ga
No ja, včeraj zvečer mi je ostalo še nekaj časa za pranje avtomobila. Pa takoj kakšno fotko naredit obvezno:

Ker je bilo pač že dokaj pozno, svetloba čudna in ker slikam na "Auto" ni lih najlepša fotka...
Zato sem se še danes zjutraj odpravil malce naokrog, da bi poslikal pra***o! Tukaj je nekaj fotk, bil se dokaj brez idej kam/kako poslikat. Kranj je pač dokaj nezanimiv..
Ker sem se že odpravljal fotkat, sem si rekel še kaj za POTM. Jajc za to, da bi pustil avto nekje sred cest ob črti nimam, zato sem ga peljal pod most z avtocesto, kjer je par grafitov oziroma je kaj narisano na betonu

Nastalo je tole:
Tale mi je nekako še najlepša če bi dajal tja:
Pa še ena:
Pa še na poti nazaj do kuće svoje sem se ostavil...
Malce sem se moral brzdati z lepimi sličicamo, vseeno jih je 10. Avto mi je pač všeč
Komentarji zaželjeni, tudi to, če dam tisto v POTM.
1. 147 2002 1.6 105KM_____________4. 147 2008 120KM
2. 147 2005 1.9 150KM_____________5. 147 2008 105KM
3. 159SW 2008 2.4 210 KM TI