Senzor obratov, senzor na odmicni, map senzor ter merilec pretoka zraka sm menjav. Napaka ostaja. Vakum pa mam v rezervarju ko odprem pokrovcek za natankat avto. Kaj mora bit ali ne??
Italjanski kabli razpadejo po 5 letih (citiran pooblaščen Bosch servis elektronike) , zato bi jaz najprej preveril pluse okoli akumolatorja. Kupi par konektorjev in odcvijakj vse stare in daj nove gor. Pa spuči malo kontakte. To je blo pri meni.
Ne rabiš menjat senzorja za pritisk goriva, to je neumnost. Če bi bil problem je problem regulator tlaka goriva, samo če ni napake zapisane potem ni to to...
Senzor temperature pa tudi dvomim.
Jaz bi stavil da je senzor obratov mašine fuč... tisti na glavni gredi...
Edino ko ta zajebava se avto samo ugasne in ne javi nobene napake, če je fuč tisti na odmični gredi dobiš zapisano napako za tega na glavni gredi pa ne.
Spomnim se da je imel nekdo enkrat probleme s tem da so kabli za senzor obratov (ali odmične?) prepereli, in potem je računalnik na random metal ven napake, menjava senzorja seveda ni pomagala, problem so rešili šele ko so popravili napeljavo od motornega računalnika do senzorja...