Bravo Filip, zdej se pa spomni, kaj sem ti govoril... kleparija in ličarija je draga za popizdit. Jaz sem za popravilo svoje rjavice odštel blizu 3k pa sem sam veliko naredil, saj sem sam porezal stran vse kar je bilo rjavo in tudi tesnenje ni bilo vključeno v to... Pa dejansko je bil avto manj rjav kot tvoj.
Ampak ja, ker si se ti odločil kako boš drugemu ovrednotil delo imaš sedaj težave. Pa vse skupaj utemeljuješ z delavci na cesti, ki so nesrečne duše, ki so zapadle v legalizirano obliko suženjstva, samo zato ker doma nimajo za jest?
Pol vsaj bodi desc
zagrabi bika za roge in se spravi reševat zadevo začni lepo rezat, krivit in švasat! Imaš toliko enostavnih stvari za popravit, da se lahko mirne duše lotiš popravil na teh mestih, ki niso nosila in vidna. Pa boš dal lepo samo kritična mesta popravit profesionalcu. Pa vmes lepo pridno seštevaj stroške pa boš videl, da kar naenkrat stvari niso zastonj varilna žica kar leti, plin izginja v nič, rezalne plošče za brusilko maš pa občutek, da ti nekdo krade... potem pa še kakšen kos pleha kupiš, pa mal popenzlaš z temeljno barvo in v excelu sešteješ stroške pa te na rit vrže!
Glej kar se mene tiče lepo rini naprej kamor češ, te vspodbujam k delu ne glede na to a je smiselno ali ne. Ampak spraševat za nasvete me pa ne rabiš več... Itak na konc veš vse bolje od vseh in napoveduješ čudeže, sam začuda edina stvar, ki na tvojem avtu napreduje je rja, saj bo čez cca. 3 mesece ŠTIRI LETA od kar si začel.