si mene vidu - sem imel testno od stepančiča, mojo pa na ličenju pri njemu (risi, park plac)godlike napisal/-a:Dans mi je poblendala bela Giulietta na Proletarskih brigad v MB.
Verjetno je kdo od tu?

Takrat bom že domaGORA napisal/-a:Cez 10 dni se lahko na tej lokaciji dobimo in dam za hladno pivo!:))MaStr napisal/-a:Otok Pag - Metajna - Rucica:
Forumaša, ali kakšna osebna prijatelja?Gregson007 napisal/-a:Miha-tova Ti-jka in Petelin-ova Lybra.
je bil kar konkreten Jack Daniels party![]()

nista na forumu, se pa poznamo in se ga skupaj občasno .....MaStr napisal/-a:Forumaša, ali kakšna osebna prijatelja?...Gregson007 napisal/-a:Miha-tova Ti-jka in Petelin-ova Lybra.
je bil kar konkreten Jack Daniels party![]()

na relaciji Bogenšperk - Šmartno pri Litiji v petek? Pa potem sem jo videl parkirano v nedeljo pri ŠD Pungrt...
Možno, da jo ima nekdo v Zasavju. Sem jo že parkrat videl.B_U_R_I napisal/-a:AR 156 SW FL v približno taki barvi:na relaciji Bogenšperk - Šmartno pri Litiji v petek? Pa potem sem jo videl parkirano v nedeljo pri ŠD Pungrt...
Mi je bla zlo zanimiva barva pa ne vem, če je to original, ker nisem še nobene take videl.

Senx. Tvoja muska prav paše k prizvoku morskih valovLucc napisal/-a:Ja pol pa uživaj.
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov