Jaz dvomim, da je LMM sploh kriv za to da se obrati ne dvignejo, ker bi se morali tud brez priklopljenega LMM.
Je pa možno da crkne ja sam moraš imet res srečo
Ko avto vžgeš so obrati na 800-900, tako kot so vedno bili, odkar imam alfo, če je težava se dvignejo samo do 2.000, če pa dela, pa gre po mojem občutku sedaj po servisu precej bolje... Sem pa jaz nemehankar, ampak občutke imam pa kar dobre...
Kupil sem novega v Italiji, tako da moram tega nazaj poslati in da dobim novega bo nekaj casa preteklo, tako da za ta vmesni cas rabim nekaj nadomestnega
bmw325 napisal/-a:Kupil sem novega v Italiji, tako da moram tega nazaj poslati in da dobim novega bo nekaj casa preteklo, tako da za ta vmesni cas rabim nekaj nadomestnega
Jaz ga imam za 2.4 jtd 10v ali 1.9 jtd 8v. Ce rabis dam za majhen denar. Vec na zs.
Fantje živjo. Pri meni je sedaj diagnoza zanič Bosch pumpa. Ali kupiti novo ali kupiti tovarniško obnovljeno ali kupiti rabljeno? Kaj svetujete? In kje kupiti najceneje? Hvala za odgovore!
Huh, to je pa redkost. Men j ečričkala ko sam satan ampak je avto še vedno dobro šel. Sem jo iz "nekih" razlogov dal obnovit in razlika je bila = 0. Črička dalje gre pa isto. Tlaki pa tud isti pa imam 420K/km na njej.
Kak pa veš, da je hin? Lahko je samo druk ventil..??
Avto ne vžge lepo, bosch pumpa rabi vsaj 2 sekundi, da ustvari dovolj pritiska in potem avto vžge. To so mi povedali na bosch servisu v Kamniku. Sedaj pa moram nekaj v tej smeri ukrenit: ali jo dati njim obnovit ali kupit novo ali pa rabljeno...
Jaja ... tlak. Probaj. Na Alfah ima samo 2 vijaka. Naj ti ga en posodi samo tolk za probo pa kakih 500m vožnje in pol probaš vžgat ene parkrat. boš vido. To še je najceneje.
Nadaljuješ pa z izmeritvijo šob.
Meni rabi ene 2sec samo ko je ogreta 80+. Mrzla normalno dela. Pa tut tiste 2 sec potrpim, ker ne cutim nobenih slabosti no ja mogoce kdaj cuka narahlo pri isti hitrosti samo mislim da ni pumpa
Emm ali je dovoljeno oziroma pametno med delovenjem odklopit konektor z injektorja? Ker en mi tolce ko je mrzel motor pa bi poskusil za ene 2sek vsakega odklopit in priklopit dokler trkanje ne preneha.