mihecmiha napisal/-a:Turbolenza napisal/-a:
Se opravičujem, če se počutiš prizadetega ali oškodovanega zaradi mojega pisanja... Nisi pa prvi ki se brani preko foruma in imaš tudi prav, če meniš da se ti dela krivica. Možno da sem se jaz zmotil, sem mislil da je edina siva Alfa, lahko da je moj kolega lažnivec....
Lp
Mislim da je zadeva zelo enostavna.Če v nekaj nisi prepričan in ne veš ali nisi bil prisoten, tega ne objavljaj na forumu če nisi 100% prepričan v to.S tem ko si to objavil si mi naredil ogromno škodo,ki se je ne da popravit.Upam da se tega zavedaš.Mislim da bi bilo prav da predstaviš tvojega lažnivega kolega če sploh obstaja, da pridemo zgodbi do dna in da se vse skupaj zaključi, ker se zaradi tvojih laži res neprijetno počutim.
Tole je pa smešno... na podlagi česa pa ti lahko dokažeš, da ni bilo nobenega na ogledu? Beseda proti besedi je zdej, to pa dobro veš koliko pomeni. Imaš video nadzor? Lahko podaš 24h video od dneva ko je bil avto pripeljan k tebi in do danes oz. dneva ko si pisal, da ni bilo nobenega?
Sicer nimam nič s tem, niti me zanima, ampak tako šopirjenje in zahtevanje opravičila je prav smešno, ko ne postrežeš z nobenim nasprotujočim se dokazom...
Če je problem vprašljivih kilometrov, pa dej vsaj pelji ta tvoj avto na uradni servis, naj priklopijo na računalnik in podaj skenirano poročilo tukaj. Pa bo s tem zadeva takoj rešena. Drugače gre za mlatenje prazne slame.