Lahko samo potrdim.pero666 napisal/-a:verjemi na besedokolesar napisal/-a:pa težko vrjamem da se 166 pelje boljse k 159,ker 159 je mela dosti casa v svojem razredu in nasplosno najboljse podvozje

glede na to da sem imel obe lahko potrdim da je na 166 bolj športna,udobna in neutrujajoča vožnja glede na to da polovico dneva presedim v avtu!TribesMan napisal/-a:Po mojih izkušnjah je 166 najbolj športna in tudi najbolj udobna od vseh "večjih" alf. 159 se skrije pa kakor kol pogledaš.
Cena rabljenega avta se v neki meri odraza tudi v kvaliteti. Meni je predvsem nelogicno zakaj je letnik 2005/2006 npr. Alfe 166 mozno dobiti ze za manj kot 4000 eur. Se clio je drazji. Ko pa nekdo zeli za 166 4500 eur pa oh in sploh vsi v en glad da je zmesan kolk hoce zanjo. Zakaj? Ce je dober avto je pa ja vredna toliko.kovach napisal/-a:Zanimiu da ns vecina ki je ali ima 166ko trdi da je bolsa, pa tut usi pelal 159komislm da pol neki bo na tem
alfasan napisal/-a:Cena rabljenega avta se v neki meri odraza tudi v kvaliteti. Meni je predvsem nelogicno zakaj je letnik 2005/2006 npr. Alfe 166 mozno dobiti ze za manj kot 4000 eur. Se clio je drazji. Ko pa nekdo zeli za 166 4500 eur pa oh in sploh vsi v en glad da je zmesan kolk hoce zanjo. Zakaj? Ce je dober avto je pa ja vredna toliko.kovach napisal/-a:Zanimiu da ns vecina ki je ali ima 166ko trdi da je bolsa, pa tut usi pelal 159komislm da pol neki bo na tem
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti