Ja, res je zamaknjena, skrivljena je štanga na premi... vendar me to ne skrbi toliko. Bolj me skrbi, če se bo dalo feltno kvalitetno poravit, ker se očitno nove ne da dobit... nebi pa rad zavrgel te feltne
Potem predlagate Kureta iz Kamnika.
Jaz bi menjal premo. Smo enkrat ravnali tkole skrivljeno premo na stari fiesti RS in ga ni blo mojstra ki bi znal poravnat v nulo. Nakoncu smo nekje zvohal drugo premo in zamenjal. Prej je pa avto zadn konc skos nekam vleku.. Mene bi se najmanj feltna skrbela ker taprav mojster ti jo tudi iz 50 kosov sestavi nazaj ( kar lahko za Kureta trdim ker sem ke odpeljal ze ogromno felten tako za avto kot motor in so bile popravljene vse 1A )
colibry napisal/-a:Jaz bi menjal premo. Smo enkrat ravnali tkole skrivljeno premo na stari fiesti RS in ga ni blo mojstra ki bi znal poravnat v nulo. Nakoncu smo nekje zvohal drugo premo in zamenjal. Prej je pa avto zadn konc skos nekam vleku.. Mene bi se najmanj feltna skrbela ker taprav mojster ti jo tudi iz 50 kosov sestavi nazaj ( kar lahko za Kureta trdim ker sem ke odpeljal ze ogromno felten tako za avto kot motor in so bile popravljene vse 1A )
Vprašaj strica googla, kako je izvedeno zadnje vzmetenje na 147-ki..
Pomlad se bliža in spet bo treba kaj poštimat na GTAjki. Poleg zavor in gum imam v planu tudi menjati amortizerje, ki so po 11 letih po občutku že malo opešali. Razmišljam pa tudi o Eibach Anti-Roll-Kitu: