Moderator: Tehnika moderatorji

Tocno tko !! To je avto za vozit in nimas casa vkljaplat teh pripomockov in el. bombonckov.Damijan napisal/-a:Štejejo samo zvezdice v glavi!JUG napisal/-a:... In raje imam bolj varen avto, ...Če teh ni, potem...
S temi kvazi neuporabnimi dodatki in pomagali v avtu so naredili idiote iz voznikov!

Močnejši dizel ostaja.sasoz napisal/-a:A ne bo namesto 170konjski 150?carlo napisal/-a:To ni čisto res, švohnejšega so pojačal za 10 konjev. V ponudbi ostaja tudi močnejši dizel.sasoz napisal/-a: Pa ni mi jasno zakaj bodo dali v FL švohnejši dizelski motor?
Je pa res, da so vsi ti "varnostni bombobnčki", lahko tudi potuha, da ti misli prevečkrat odtavajo, ker se preveč zanašaš na njih.TribesMan napisal/-a:Jaz teh sistemov ne vidim kot potuho nesposobnim voznikom.
Gre se preprosto za to da se tudi najboljšemu vozniku zgodi, da kaj spregleda, ni 100% pri stvari (misli odtavajo)...
Kdor reče da se mu to še ni zgodilo, laže.

VWju to uspeva že 15 letDejch napisal/-a:Teh stvari ne rabimo, nam pa olajšajo, so pa za izdelovalce pač neke vrste marketing. Kako ti bi prodali novi model, če bi imel isto opreme kot prejšnji?

Mal ste zašli od moje izjave!Damijan napisal/-a:Štejejo samo zvezdice v glavi!Če teh ni, potem...
S temi kvazi neuporabnimi dodatki in pomagali v avtu so naredili idiote iz voznikov!

Tu pa se strinjam. Ker pred njo nisem bil nek Alfa fan. Samo problem je ko vsak, ki jo vidi pri meni reče: joj to crkuje, joj alfine mašine se grejejo, ... v glavnem kr neke stvari.SchumacherM napisal/-a:... in vkolikor bi se zadrtost naroda po Sloveniji in tudi Evropi malo sprostila, bi avto letel iz fabrike. Tak pač je kakor je.

In ce to premostijo in jo peljejo, alfa virus zacne pocasi delovati...godlike napisal/-a:Tu pa se strinjam. Ker pred njo nisem bil nek Alfa fan. Samo problem je ko vsak, ki jo vidi pri meni reče: joj to crkuje, joj alfine mašine se grejejo, ... v glavnem kr neke stvari.SchumacherM napisal/-a:... in vkolikor bi se zadrtost naroda po Sloveniji in tudi Evropi malo sprostila, bi avto letel iz fabrike. Tak pač je kakor je.
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti