Bil na Brezovici z alfico ja...mampak sem skor siguren da sem bil jaz v vozilukovach napisal/-a:Red rocket dons na brezovci zena vozila?

Nope... imam CE tablico.kovach napisal/-a:A mas lj ts registracijo? Zjutri mal pred 7mo sm spustu eno 147 na glavno cesto

si bil včeraj na parkirišču na brezovici pr mercatorju?Red_Rocket napisal/-a:Nope... imam CE tablico.kovach napisal/-a:A mas lj ts registracijo? Zjutri mal pred 7mo sm spustu eno 147 na glavno cesto

To pa sem bil... Sem te videl ! Sem tuhtal, če je kdo iz forumamare87 napisal/-a:si bil včeraj na parkirišču na brezovici pr mercatorju?Red_Rocket napisal/-a:Nope... imam CE tablico.kovach napisal/-a:A mas lj ts registracijo? Zjutri mal pred 7mo sm spustu eno 147 na glavno cestojst sm štartal iz tam...

Red_Rocket napisal/-a:To pa sem bil... Sem te videl ! Sem tuhtal, če je kdo iz forumamare87 napisal/-a:si bil včeraj na parkirišču na brezovici pr mercatorju?Red_Rocket napisal/-a: Nope... imam CE tablico.jst sm štartal iz tam...
![]()

Tudi jaz sem bil tempiran...mare87 napisal/-a:Red_Rocket napisal/-a:To pa sem bil... Sem te videl ! Sem tuhtal, če je kdo iz forumamare87 napisal/-a: si bil včeraj na parkirišču na brezovici pr mercatorju?jst sm štartal iz tam...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sej bi to ogovoril pa se mi je mudilo.
drgač pa maš zelo lepo 147 tko![]()
![]()
je pa tri vratna, če sm prav vidu? jo še prodajaš?

Hvala!Red_Rocket napisal/-a:Tudi jaz sem bil tempiran...mare87 napisal/-a:Red_Rocket napisal/-a: To pa sem bil... Sem te videl ! Sem tuhtal, če je kdo iz foruma![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sej bi to ogovoril pa se mi je mudilo.
drgač pa maš zelo lepo 147 tko![]()
![]()
je pa tri vratna, če sm prav vidu? jo še prodajaš?
Hvala! Tudi tvoja se je svetila k nova!
Še je na prodaj ja...

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti