Pozdravljeni, zanima me, če je že kdo uporabil ecotek power boost za čiščenje sesalnega kolektorja, motorja in izpušnega kolektorja.Zadeva naj bi delovala tako, da za mafom odstraniš cev, vklopiš avto na 2000 ob/min in špricaš čistilo v sesalno cev.Zadeva zgleda zelo preprosta za uporabo in bi vrjetno bila zelo dobrodošla pri vseh z dizel motorji , če seveda deluje Kako deluje si lahko ogledate na youtubu.
Žal ne. Jaz sem si ga očistil, ko sem si menjal jermena. Ogromno dela in truda pa še umazan si bolj kot dimnikar. Ampak se splača Pri tem sem odstranil še swirl loputke, blindiral egr, odstranil DPF filter ter odpeljal k Tribesmanu, ki je naredil remap več kot odlično
bernymonty napisal/-a:Žal ne. Jaz sem si ga očistil, ko sem si menjal jermena. Ogromno dela in truda pa še umazan si bolj kot dimnikar. Ampak se splača Pri tem sem odstranil še swirl loputke, blindiral egr, odstranil DPF filter ter odpeljal k Tribesmanu, ki je naredil remap več kot odlično
Zdravo,
kako se obnese to z odstranitvijo loputk? A to si kupol tisti kit z štirimi čepi?
Sicer mam Vectro z itim motorjem (z19dth). Kako pa pride na tretji loputi kjer je motorček? Koliko je to sploh dobro oz. škodljivo za motor?
Sorry za toliko vprašenj, samo me zanima ker bi tud jaz to naredil ko bo prišel čas.
Lep pozdrav. Jaz imam novejši plastičen kolektor, ki ima loputke drugače speljane kot stari kolektor (plastičen ima vse skrito pa loputke so iz rosfreja, Stari je pa ves aluminijast, ima plastične loputke, ki so speljane na zgornjo stran in na vzvod, ki je zunaj.) Pri meni so loputke prinetane na osovince zato sem samo loputke odstranil, osovine pa pustil tako da nisem rabil nobenih čepov. Pri starem tega žal ne moreš narediti. Kako ima pa opel pa ne vem točno. Vem, da ima isti motor ampak za kolektor pa ne vem. Za motor pa nič ne škodi. Kvečjemu koristi