Poanta nebivedu je, da se hitro znebiš ko postaneš enkrat bivedu.urbancebulj napisal/-a:Golfa, hahaha
Če ne veš kaj bi kupil ,kupiš Dacio!

+1Foggy napisal/-a:Ali je potrebno skoraj v vsaki temi smetiti in pisati raznorazne zajebancije. Smeh je res pol zdravja, vendar nekatere teme zahtevajo, oziroma je zaželjeno da vsebujejo določeno mero resnosti. Obstaja podforum "Kar nekaj" in tam je veliko tem namenjenih zajebanciji...tu pa res nikogar ne zanimajo neumnosti in prigode subarujevca "nebivedu" in družbe.
Žalostno je gledati kako nivo pisanja na forumu zadnje čase drastično pada in menim da to ravno na račun zajebancije, zbadanja in zaničevanja tako forumašev, znamke in še kaj.....
In še nekaj, sporočila je res veliko lažje brati, če so napisani vsaj kolikor toliko slovnično pravilno.

Se strinjamTHOR napisal/-a:Sem malo nazaj napisal, da je forum postal katastrofa. "Šinfanje" ALFE, namerno provociranje, sejanje bučk po vseh temah in tudi to, da se nekaterim niti velike črke ali vejice, ne da uporabiti. Te stvari so ne dopustne, vsaj po mojem mnenju. Saj ne bi rad komu solil pameti in tudi nisem osebje, pa vendar me zanima, zakaj se določenih ljudi ne pošlje v terme banovci??

alfasan napisal/-a:Subarujevci pa so tudi, cist lepo prijazni fantje.

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti