Lep pozdrav
Na enayu sem našel nekaj avto delov po veliko bol ugodni ceni kolkor pr nas. Zanima me ima kdo kakšne izkušnje o nabavi , ter prosim za vaša mnenja .
Ebay je zakon, sam to lahko rečem Jz velik stvari za avte in ostale stvari naročam iz anglije in nemčije. Vse pride večinoma hitro, poštnina bolj ugodna kot pri nas, enkrat se je sicer en paket zgubil, sem pisal prodajalcu, pa ti ali vrne denar ali pa še enkrat pošlje paket.
Tudi jaz imam stalno dobre izkušnje preko ebaya. Čeprav naročujem večinomo iz Anglije. Kak teden nazaj sem celo naročil prestavno bučko iz Bulgarije. Prispela je v treh dneh.Nisem mogel verjet!
Pa uspešno nakupuj!
p.s. (edino roke mislim da ni fajn naročvat, baje ne zdržijo dol - govorice)
Ima kdo izkušnje z to stranjo mislim da so deli original za alfo zato so tako nabite cene , vendar sem našel svečke za 100€ za 100.000km kolikor sem razbral z podatkov to se pomojem pa kar izplača glede na to da so drugje 250€ http://shop.alfisti.net/Tuning-Styling/ ... :1686.html
Bolje je iti z 101ko v gostilno kod z Mercedesom v službo , bolje je biti mrtvo pijan , kod pa trezen mrtev
Ne vem kaj tako komplicirate, svečke so NGK Laser Platinum (prva vgradnja), potem pa samo pobrskat katera oznaka je za kater motor in gasa na Ebay.UK ... najceneje in najhitreje.
Komplet za V6 je okoli 60€, za TS pa tam okoli 80€.
PS
Te za V6 zelo dobro delujejo tudi v starih nord TS-ih.
Alfa Romeo - made in Italy, perfected in my garage