5 let stare continental wintercontact so bolse od 1 leto starih blizzakov.... primerjava iz mojih dveh avtov... Zame je continental najbolsa guma kar sem jih vozil v snegu.skyblue napisal/-a:po treh letih uporabe nobena ne gre nikamor več v snegu.
Moderator: Tehnika moderatorji

5 let stare continental wintercontact so bolse od 1 leto starih blizzakov.... primerjava iz mojih dveh avtov... Zame je continental najbolsa guma kar sem jih vozil v snegu.skyblue napisal/-a:po treh letih uporabe nobena ne gre nikamor več v snegu.

Felnar, Ptuj. 90eur za kos z montažo. Ne, to ni Goodride in ni najcenejša kitajska guma. Sicer je bila drugačna guma te znamke enkrat na ADACovem testu in se je odrezala zelo solidno, kolikor je ADACu še za verjet...buxter napisal/-a:Pa kje najdete vi take gume?

5 let stara guma s pravilno hrambo je pravtako dobra kot 2-3 leta stare nevzdzevane gume... je pa res da 5 let se gumi pozna ze ornk... se posebi v dezju.. s snegom niti nima takih problemov..THOR napisal/-a:Dej nehaj. 5let stara zimska guma ne gre v sneg. No najprej moramo definirati, kaj pomeni iti v sneg?
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost