Tako, očitno gre našim mehanikom tako dobro, da jim je pretežko sporočiti predračun za delo po mejlu. Po 4-ih dnevih čakanja na info (2 servisa sta se odzvala od sedmih in to v roku nekaj ur, torej se da) sem vzel prednje roke sam, menjam tudi sam, verjetno naslednji teden.
alfa_samec napisal/-a:Tako, očitno gre našim mehanikom tako dobro, da jim je pretežko sporočiti predračun za delo po mejlu. Po 4-ih dnevih čakanja na info (2 servisa sta se odzvala od sedmih in to v roku nekaj ur, torej se da) sem vzel prednje roke sam, menjam tudi sam, verjetno naslednji teden.
Vzel sem pa material od Ruvillea.
Včeraj sem menjal zgornji roki na 147ki. Original 77€/kom. Leto in pol nazaj pa sem dal 64€ za AR 156.
Zadnjič spremenil ARfan, dne Če Feb 13, 2014 12:04 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
mare87 napisal/-a:prekom, vargalant vse ti je isti šmorn... zanč. original in čist nč druzga
+1
to sta 2 brata ki se med sabo neznata zment in ma vsak svojo firmo. Prekom mi je obnovil na mondeotu mk3 komplet podvozje za 600e ki je zdrzalo glih 1 leto. O garanciji tudi slisat noce.
OBVOZ obeh 100% priporocilo...
Original je zakon. Ze drugo leto vozim na original podvozju ( gumi puse ) in pokanja ni slisat popolnoma nic.
Še original ni to, kar je prvavgradnja (direkt iz fabrike)! Prvovgradnja so mi roke zdrzale 4, če ne celo 5 let...zdaj original je en cas tiho...ma niti prblizno ne tok casa kot prvovgradnja.
živjoa mi lahko kdo pomaga da se nebom uštel, uglavnem avto zadaj pleše, desni konc škripa ko je mrzlo in zabija... mehanik je rekel: desna prednja vilca (najraje bi original), gumica stabilizatorja in pa zadnji amortizerji...Amortizerje nameravam kayaba(kaksno drugo mnenje)??,z gumicami pomoje nimam kaj izbirat.. Kje kupit stvari, hvala
Spet se je začelo pokanje ko grem čez kakšnega ležečega policaja ali če malo hitreje ustavim.Vem , da niso roke ne zgornje ne spodnje.Sumim končnike stabilizatorja.Še najbolj pa poka ko zavijam v rikverc.
Meni škripanje ne pojenja. Zvok je kot star jogi na fedre.
Menjani tako končniki stabilizatorja, kot gumice. Roke nimajo lufta, tako da je verjetno cel stabilizaotr za zamenjat.
Ima kdo kakšen nasvet neuradnega servis mojstra v Lj ali okolici, ki bi zadevo sporihtal?