Čigava je že bla ta bela 156 FL? Na forumu se je spomnim.
EDIT: že vidim, pozabte.
moja ja
jz sm avto porihtu, ko pa sm jo prodal so ble polosovine za porihtat ker je avto tresel ob pospeševanju, RRovan je porihtal polosovine, zglobe ipd., tako da kar se tiče mehanizacije in ohranjenosti je avto v dobrem stanju, kako je pa sedaj z podvozjem pa ne morem rečt
Pa kako se sicer obnesejo te LPG variante, pri nas so bolj rariteta...
obrni se na uporabnika : sleby . Ce me somin ne vara naj bi bil lastnik prodaje njihov druzinski prijatelj. So pa cene tam mal navite tko da prostor za dogovor JE .
Našel sem nekaj primerkov v mojem trenutnem "budgetu" (1000-1300€) in me zanima, če mi lahko kdo od tukaj pri katerem od teh pomaga. Budget je na žalost tak, ker je "tastar" avto šel "rakom žvižgat" in ni pri hiši nič prihranjenega, kredita pa trenutno tudi ne morem vzet... Torej...a se sploh splača gledat za 156 jTD v tem cenovnem razredu ali je bolj pametno za čem drugim gledat?
Jah...če bi mel 5k€ v roki bi bla to čisto druga zgodba...tak pa jih na žalost nimam...rabim pa dizla, ker šibam vsak dan vsaj 100km regionalne ceste... Pa vsaj 75kW, da lahko kakega tovornjaka varno prehitim...