Edini dejanski "tiščač" tudi na temu forumu je alan in ti mu greš oporekat, da tak avto ne "rabi". Če so rs/st/gti narejeni samo za reklamo, čemu so potem coupe-ji...fauliranju?
PS: dober tek
LP

Tudi meni ni jasna primerjava Leona in 4Calfa_samec napisal/-a:V obeh primerih gre za odlična avta, namembnost pa je popolnoma drugačna in zato mi je res vseeno kakšen čas doseže hatchback, ko je govora o karbonskih superlahkih dvosedih, ker avta pač nista v nobenem pogledu primerljiva.

?!? Ti to resno?alfa_samec napisal/-a:Ker se morajo držat omejitev Euronorme, zavarovanja, porabe, nenazadnje tudi vzdržljivosti.Zakaj ne navijejo te kurčeve 1750 mašine na 300 konjev.....

To se boš moral pa kar s Sergiem zmenit, jaz sem samo napisal kaj je on rekel o motorju v 4C in tudi Giulietti. Osebno bi seveda veliko raje videl številko 300 in več, kar je po moje tudi možno brez večjih težav. Ampak šefe misli drugače ...rogi napisal/-a:?!? Ti to resno?alfa_samec napisal/-a:Ker se morajo držat omejitev Euronorme, zavarovanja, porabe, nenazadnje tudi vzdržljivosti.Zakaj ne navijejo te kurčeve 1750 mašine na 300 konjev.....
Mercedes vleče 360 konjev iz 1991ccm, izpolnjuje euro6, VAG (golf R, Audi S3 itd) 300 konjev iz iste kubikaže kot MB in je tud euro 6.
Poraba me pri takem avtu ne briga, zavarovanje še manj.
Horst von Saurma.B_U_R_I napisal/-a:Se kaj ve kdo je vozil Alfo?
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta