Alfa Romeo 156 Sportwagon Stara - nova znanka tega foruma

Slikice vaših jeklenih konjičkov
black mike
Alfa Member
Alfa Member
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: all over the globe (ljubljana)

Kok si dal za alfico? Ce ni skrivnost?
Drugace pa top avto. Mam isto.
Edino čipiranje ti manjka. Pol bos sele zadovoljen :)
aljosa88
Alfa Junior
Alfa Junior

no moja ima že originalno 150KM. Cena je bila za alfista alfistična :P, no učeraj pa je bila prvič na smučanju v Zoncolanu,
Slika
ob priliki bo jo treba tudi skopat v avtopralnici :)
Uporabniški avatar
kostolomc
Alfist
Alfist
Kraj: "Moj dom je Lublana ...."

=D> =D> =D>

Zoncolan...tut moj cilj v bližnji prihodnosti...poleti..s kolesom seveda....

hehe zadej se pa opaz ena julka :wink: :wink:
aljosa88
Alfa Junior
Alfa Junior

:) ce bos imel dopust poskusi ujet giro d' italia letos je ponovno uspon na zoncolan in se splaca it pogledat:), julk je pa neverjetno veliko stevilo v krajih severno od udin:)
bernymonty
Alfa Member
Alfa Member

aljosa88 napisal/-a:No pa spet javim stanje moje alfice- odpravil sem še težavo z prenizko temperaturo vode. Menjal sem termostat, izkazalo se je da je obstoječi bil res fuč in ni deloval kot je treba. Po menjavi tipala za temperaturo se je pojavil nov problem, voda se je po števčku segrela na 110 - 115 stopinj :eek: po današnjem priklopu na računalnik smo ugotovili da je krivec števček temperature ki je nepravilno deloval #-o in si pošteno oddahnil :D

Prvič sem izmeril tudi realno porabo goriva: 6.2l na 100km :D

No spodnje roke so pa tudi same od sebe prehehale z nejevolnim dregetanjem.

Jutri dobim nove števčke, plastiko meglenke (ker je obstoječa malček počena), čepek na ročni ki je ravnotako počil :( (jejžeš italjanska šlamparija) in avtoradijo ki nima poškodovanega zaslona od prijatelja po dobri ceni, čez vikend pa v akcijo slikce bodo sledile.

Lepotni popravki karoserije sledijo ob otoplivah :) + čipanje če bo ostalo še kej sowdkov :D
To je normalno, da se kazalec temperature dvigne na 3/4 predno se vklopi ventilator. To je pomoje spremenjen senzor vode, da dlje časa ostane kazalec na sredini :D hehe
Drugače pa lepotička, jaz sem imel ravnotako FL 156 s isto barvo. Samo kar je bila limuzina :). Da ti bo lepo služila
Alfa Romeo! Brez srca in duše bi bili le stroji.
aljosa88
Alfa Junior
Alfa Junior

Ker je bil današnji dan precej topel smo opravili prvo familiarno pranje alfic :lol: , no še ena 147 je manjkala :), nato pa naredili zelo amatersko slikanje :)

Slika

Slika

Slika

Ko pa bomo preobuli zimske copatke pridejo nove slike:)

Menjave števca za vodo in nove plastike za meglenko še vedno nisem izvedel zaradi pomanjkanja časa in še vedno čakajo pri prodajalcu :).
Odgovori
  • Informacija