bvogri napisal/-a:Ne vem kaj si hotu s tem povedat? Velik prodajalcev ki so vsaj mal pošteni ti povejo da je bil avto štrihan...
Zdj če bi vidu kakšni so ti avti z It. lizingov pa so veinoma pošarani okrog in okrog ali pa so bili že najmanj na dveh koncih rihtani Če si tak car pripelji Alfo v komplet prvi barvi iz Italije pa da ima recimo 100kkm. Se boš zelo zelo namatral ti garantiram
Ob nakupu avta v avto hišah ni slabo imeti pri sebi merilec laka ter če je možnost tester (univerzalni stanejo tam cca 100e ali pa ce pelješ sabo nekoga ki se s tem profesionalno ukvarja je zadeva dosti cenejša kod če ima avto kakšno resno prekrito napako
Bolje je iti z 101ko v gostilno kod z Mercedesom v službo , bolje je biti mrtvo pijan , kod pa trezen mrtev
bvogri napisal/-a:Ne vem kaj si hotu s tem povedat? Velik prodajalcev ki so vsaj mal pošteni ti povejo da je bil avto štrihan...
Zdj če bi vidu kakšni so ti avti z It. lizingov pa so veinoma pošarani okrog in okrog ali pa so bili že najmanj na dveh koncih rihtani Če si tak car pripelji Alfo v komplet prvi barvi iz Italije pa da ima recimo 100kkm. Se boš zelo zelo namatral ti garantiram
Ob nakupu avta v avto hišah ni slabo imeti pri sebi merilec laka ter če je možnost tester (univerzalni stanejo tam cca 100e ali pa ce pelješ sabo nekoga ki se s tem profesionalno ukvarja je zadeva dosti cenejša kod če ima avto kakšno resno prekrito napako
Točno tako. Ampak ljudje mešajo popravljene totalke in resno poškodovana vozila z tem da je bil avto pač štrihan kar je skoraj vsak pripeljan iz Italije...
Tako da en odbijač v drugačnem odtenku ne pomeni nič posebno pomembnega za vozilo. To pa je bil moj point...
ta 159 tka ni 150 konjska. poglej da ima 8v motor.
lp[/quote]
aja ne vem nimam pojma torej 8v niso 110kw motorji ? ker o teh res nimam pojma zato pa sprašujem glede 159 ter 166 ker imam sedaj 3.leto 156 in alfo šele dobro spoznavam
Bolje je iti z 101ko v gostilno kod z Mercedesom v službo , bolje je biti mrtvo pijan , kod pa trezen mrtev
Moja izkusnja s trgovcem:
Zelo prijazen, pokazal vse papirje, ki jih je imel.
Ugotovil, da avto ni niti pod razno realen no o tem trgovec ni vedel nicesar.
Sem se obrnil in odsel.
Toda to je lahko osamljen primer, ki se je nanasal na avto, ki sem ga takrat kupoval.
Moja izkusnja s trgovcem:
Zelo prijazen, pokazal vse papirje, ki jih je imel.
Ugotovil, da avto ni niti pod razno realen no o tem trgovec ni vedel nicesar.
Sem se obrnil in odsel.
Toda to je lahko osamljen primer, ki se je nanasal na avto, ki sem ga takrat kupoval.
No hvala dobro je vedeti , saj že odnos prodajalca veliko pove , ampak bol me je zanimala cene zdi se mi kar niska ?
Tale ASP prodaja to so tako ogabni ljudje, da ne vem če bi sploh še kdaj šel karkoli k njim pogledat! Bolj k jih kaj sprašuješ bolj se delajo nedostopne in dobis občutek, da si nezaželjen ker si prišel kupiti avto! Če pa kaj najdeš na avto da ni uredu se pa sploh ne pogovarjajo, neumne se naredijo in te izignorirajo! Ne govorim za tole alfo, za enga peugota za očeta smo šli enkrat pogledat!
Da še dodam to, ko smo jim ponudili očetovega peugota 607 v zamenjavo za drugo vozilo, so ga odpeljali v garažo in ko smo hoteli zraven nas je prodajalec gladko zavrnil da nezaposleni nimajo kaj delati v garaži. Ok smo si mislili sej so pooblaščeni vedo kaj delajo z avtom. Po tem ko so nam ocenili avto z smesno nizko ceno, svojemu so spustili ceno za 100e smo se obrnili in šli. Po tistem so se v očetovem avtu prižigale vse možne lučke na armaturi! Avto je imel oče skoraj od novega in nikoli problemov, po tistem ko je bil pri njih pa skoz nekaj! Tako da totalno neprofesionalen odnos do strank.
Zadnjič spremenil alen232, dne Po Mar 10, 2014 8:30 am, skupaj popravljeno 1 krat.
alen232 napisal/-a:Da še dodam to, ko smo jim ponudili očetovega peugota 607 v zamenjavo za drugo vozilo, so ga odpeljali v garažo in ko smo hoteli zraven nas je prodajalec gladko zavrnil da nezaposleni nimajo kaj delati v garaži. Ok smo si mislili sej so pooblaščeni vedo kaj delajo z avtom. Po tem ko so nam ocenili avto z smesno nizko ceno, svojemu so spustili ceno za 100e smo se obrnili in šli. Po tistem so se v očetovem avtu prižigale vse možne lučke na armaturi! Avto je imel oče skoraj od novega in nikoli problemov po tistem ko je bil pri njemu pa skoz nekaj! Tako da totalno neprofesionalen odnos do strank.
Beda no ostajam mnenja da je privat nakup le privat nakup
alen232 napisal/-a:Da še dodam to, ko smo jim ponudili očetovega peugota 607 v zamenjavo za drugo vozilo, so ga odpeljali v garažo in ko smo hoteli zraven nas je prodajalec gladko zavrnil da nezaposleni nimajo kaj delati v garaži. Ok smo si mislili sej so pooblaščeni vedo kaj delajo z avtom. Po tem ko so nam ocenili avto z smesno nizko ceno, svojemu so spustili ceno za 100e smo se obrnili in šli. Po tistem so se v očetovem avtu prižigale vse možne lučke na armaturi! Avto je imel oče skoraj od novega in nikoli problemov po tistem ko je bil pri njemu pa skoz nekaj! Tako da totalno neprofesionalen odnos do strank.
Beda no ostajam mnenja da je privat nakup le privat nakup