Srebrna je baje tip top, lastnik prodaja ker je kupil še en avto in noče vzeti moje 164ke v račun.8AK napisal/-a:A kdo pozna 75ke na avtonetu?
Jaz bi karvana kupil takoj tudi razbito.TribesMan napisal/-a:Jah vsi slinasti, dokler jim ne poveš da pije 10+l, potem se pa lepo vsedemo nazaj v dizle in klepljemo dalje
Roberth, saj ni tako ekstremno poceni, avto je 4 leta star, nov je bil pa okoli 35k€?
Ubistvu še kr OK drži ceno glede na ostale alfe.
Ne bo držalo, ta je bila naročena na željo kupca, tisti dve kateri si ti omenil sta imeli slabšo opremo, nista imeli xenona, PDCja, itd....in ju je naročil AT na zalogo.Aless napisal/-a:nov je bil kar nekaj pod 30k€, ker je bila takrat ta in bela karavanka pri zegi s kar precejšnim popustom, tako da v 4ih letih ni zgubil niti polovico cene
je pa res da je![]()

Kaj pa če ti povem da ima TBI praktično enake možnosti s težavami z vztrajnikom (dvomasni vztrajnik, turbo motor, velik navora v nizkih obratih...), ubistvu je celo uporabljan isti vztrajnik in sklopka kot pri 2.0 JTDm motorjurokyluk napisal/-a: Sedaj imam 2.3 turbo tako da poraba je najmanjši problem.
Raje 10l porabe kot pa vztrajnik, swirl ventil al kaj je že, in druge brezvezne štorije.
ne me strašitTribesMan napisal/-a:Kaj pa če ti povem da ima TBI praktično enake možnosti s težavami z vztrajnikom (dvomasni vztrajnik, turbo motor, velik navora v nizkih obratih...), ubistvu je celo uporabljan isti vztrajnik in sklopka kot pri 2.0 JTDm motorjurokyluk napisal/-a: Sedaj imam 2.3 turbo tako da poraba je najmanjši problem.
Raje 10l porabe kot pa vztrajnik, swirl ventil al kaj je že, in druge brezvezne štorije.
In da je direct-injection motor, ki ima tako kot vsi direct injection motorji težave z nabiranjem saj na sesalnih ventilih.
In da je tovarna predpisala napačen tip olja, in so šele po približno treh letih od začetka proizvodnje začeli uporabljati primerno olje (potem ko je veliko turbin odžvižgalo)...
Tko da ja, samo veselje

Mnja, izhajam iz kilometrov, ki so mimogrede realni in nizki.TribesMan napisal/-a:....
Roberth, saj ni tako ekstremno poceni, avto je 4 leta star, nov je bil pa okoli 35k€?

Se strinjam. Jaz mislim, da je cena kar na mestu glede na stanje avtomobila.Krivico (oz. zbija ceno) ji dela več ali manj ostala žalost, ki se ta trenutek prodaja.ROBERTH napisal/-a:Mnja, izhajam iz kilometrov, ki so mimogrede realni in nizki.TribesMan napisal/-a:....
Bodimo pošteni, skoraj vse uvožene 159 so imele že za časa uvoza 3x več km.
Skozi te oči je ta tbi v moji knjigi poceni.

tole se je slišalo kot da so motor izumili neki vaški ljudje,ki nimajo pojma od motorjev al po domače kot da je mura vse skup nanosilaTribesMan napisal/-a:Kaj pa če ti povem da ima TBI praktično enake možnosti s težavami z vztrajnikom (dvomasni vztrajnik, turbo motor, velik navora v nizkih obratih...), ubistvu je celo uporabljan isti vztrajnik in sklopka kot pri 2.0 JTDm motorjurokyluk napisal/-a: Sedaj imam 2.3 turbo tako da poraba je najmanjši problem.
In da je direct-injection motor, ki ima tako kot vsi direct injection motorji težave z nabiranjem saj na sesalnih ventilih.
In da je tovarna predpisala napačen tip olja, in so šele po približno treh letih od začetka proizvodnje začeli uporabljati primerno olje (potem ko je veliko turbin odžvižgalo)...
Tko da ja, samo veselje

Mene tudi zanima tole z oljem za TBi. Namreč po 159, kjer so kiksnili za dizle s tistim C2/C3, je to zdaj spet en kiks z oljem ... cccARfan napisal/-a:mogoče kdo ve, katero olje je bilo predpisano prej in katero sedaj ? Jaz gledam namreč predvsem rabljene Alfe s TBi motorjem im bom bolj pazljiv katera olja so se točila na servisnih intervalih (na računih servisa, servisni knjigi itd...)
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti