Tale mlečen novinar je iz službe spravil že 3 vidne javne funkcionarje, ko policija, tožilstvo in KPK nista niti prdnila.rogi napisal/-a:Ej oprosti ampak en takle mlečen novinarček nam ne bo veliko pomagal iz dreka.

Točno. In bravo.B_U_R_I napisal/-a:Mleko je dobro za kosti.
Tuki nam res ne bi mogel pomagat, saj je sam napisal, da ni usposobljen za PKP. Point je v tem, da je veliko mladih, ki so - pa se nihče ne prijavi za tako mesto.
Samo kritiziranje nam pa tudi ne bo pomagalo iz dreka. Ane, rogi?

Kej govoriš neumnosti?? Mi smo u boju za svojo državo že odkar je bila zapisana prva slovenska beseda in smo jo prekleto drago plačali. In če se je zgodovina še komu začela šele 91, naj prosim utihe o polariziranjuROBERTH napisal/-a:Oni so državo drago plačali, mi smo prišli do nje poceni (Musomelija ne maram, vendar je u povedal resnico).

Prekmurci so si svojo lastno državo celo izborili leta 1919, pa so jo hitro izgubili, tudi s pomočjo zasedbe vojske SHSminimi napisal/-a:Kej govoriš neumnosti?? Mi smo u boju za svojo državo že odkar je bila zapisana prva slovenska beseda in smo jo prekleto drago plačali. In če se je zgodovina še komu začela šele 91, naj prosim utihe o polariziranjuROBERTH napisal/-a:Oni so državo drago plačali, mi smo prišli do nje poceni (Musomelija ne maram, vendar je u povedal resnico).
Mogoče v tvojem paralelnem vesolju. Misliš, da OF ni bistveno doprinesel k osvoboditvi Slovenije izpod nadzora takratne fašistične Italije in nacistične Nemčije ali pač meniš, da je samo TIGR deloval v interesu slovenskega naroda na okupiranem ozemlju?ROBERTH napisal/-a:Sprejmem. Ampak le od primorca.
Za vse ostale pe še vedno velja napisano!
OF je bil prisoten zadnja 4 leta dogajanja na primorskem. Ostalih 25 let so se TIGRovci, z rednikimi in številčno šibkimi sateliti, sami borili proti roki fašizma in kolaboracije. Za nagrado so jih leta 45 vse terali na Goli otok.SHadowX napisal/-a:Mogoče v tvojem paralelnem vesolju. Misliš, da OF ni bistveno doprinesel k osvoboditvi Slovenije izpod nadzora takratne fašistične Italije in nacistične Nemčije ali pač meniš, da je samo TIGR deloval v interesu slovenskega naroda na okupiranem ozemlju?
Ne govori neumnosti. TIGR je ustanovljen septembra leta 1927 na Nanosu, torej ne vem od kje si naračunal 25 let. Prav tako je enako bosa tista, da so se borili sami, saj so jih z orožjem in informacijami zalagali obveščevalni službi jugoslavije(SHS) in britanije. Kasnejše neposredne podpore z orožjem s strani SHS pa tudi ni za zanemariti.minimi napisal/-a: OF je bil prisoten zadnja 4 leta dogajanja na primorskem. Ostalih 25 let so se TIGRovci, z rednikimi in številčno šibkimi sateliti, sami borili proti roki fašizma in kolaboracije. Za nagrado so jih leta 45 vse terali na Goli otok.
Lepo da poznaš te ljudi, tudi jaz poznam koga pa to še vedno ni nikakršen argument.minimi napisal/-a:Ma ne da se mi kregat. Poznam sinove, hčere in vnuke tigrovcev, poznam zgodbe iz prve roke. Berite wikipedijo in poslušajte profesorje v šolah pa bo vse OK
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov